Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente în județul Suceava. Unul din piloți a murit, celălalt e în stare gravă (GALERIE FOTO)

Publicat:

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit langa Radauți, in Suceava. Din primele informații, unul dintre piloți este mort, iar celalalt a fost stabilizat. La Radauți ar fi avut loc un zbor de antrenament, iar cele doua avioane s-au ciocnit in zbor, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Doua avioane s-au ciocnit in zbor la un show aviatic din Portugalia: Unul dintre piloți a murit

07:35, 03.06.2024 - Un pilot a murit si altul a fost ranit, duminica, intr-o coliziune intre doua avioane de mici dimensiuni care participau la o parada aeriana pe aeroportul din Beja, in sudul Portugaliei, au anuntat fortele aeriene portugheze, scrie digi24.ro .

Doua avioane s-au ciocnit in zbor la un show aviatic din Portugalia. Unul dintre piloți a murit

23:00, 02.06.2024 - Un pilot a murit si un altul a fost ranit, duminica, intr-o coliziune intre doua avioane de mici dimensiuni care participau la o parada aeriana pe aeroportul din Beja, in sudul Portugaliei, au anuntat fortele aeriene portugheze.

Preotul Ilie Geangavelea din Costești, Argeș, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg al sau altul este in stare grava. Doua mașini s-au ciocnit

18:11, 14.05.2024 - Un preot de 46 de ani a murit intr-un accident rutier produs, marti, pe un drum din localitatea argeseana Costesti, unde doua autoturisme s-au ciocnit violent, relateaza Argeșulonline.ro. Un alt preot, care se afla cu el in mașina, este in stare grava. Preotul care a decedat este Ilie Geangavelea, din…

Papad, dupa ce și-a intors bolidul in drum, fara sa se asigure: Un motociclist a murit; pasagera, in stare grava

17:20, 05.05.2024 - Un motociclist a murit, iar pasagera aflata pe motocicleta alaturi de el a fost grav ranita, intr-un accident produs pe o strada din municipiul Galati. Un sofer de 25 de ani a intors autoturismul fara a se asigura.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

DRAMA teribila in judetul Neamt. Au murit trei tineri dupa ce doua masini s-au ciocnit!

08:30, 31.03.2024 - Un accident groaznic a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, in judetul Neamt. Trei tineri au murit, in comuna Borca, județul Neamț. Doua mașini s-au ciocnit violent, iar in urma impactului ambele vehicule s-au rasturnat in afara șoselei. Victimele – 17, 18 si 23 de ani Șoferul uneia dintre…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?