Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOSARUL BĂSESCU BERCEA. Mircea Basescu: Nu am văzut banii de la familia lui Bercea Mondial, doar punga

Publicat:

DOSARUL BASESCU BERCEA. Fratele presedintelui, , le-a declarat judecatorilor ca n-a vazut niciodata banii de la familia lui , ci doar punga in care se aflau acestia.

DOSARUL BASESCU BERCEA. , a spus ca a imprumutat cei 600.000 de euro de la familia lui in vara anului 2011.

"In vara anului 2011, eu am imprumutat de la , in doua transe, sumele de 250.000 euro si respectiv 350.000 euro. Acest imprumut nu a avut nicio legatura cu domnul , care nu trebuia sa primeasca nimic…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Femeile antreprenor din Romania slalom printre birocrație, viața de familie și nevoia de a fi propriul șef

10:30, 17.04.2024 - Un studiu recent arata ca pentru mai mult de jumatate dintre femeile antreprenor din Romania birocrația a reprezentat un obstacol la inceperea afacerii lor, iar ulterior s-au confruntat cu conditii dificile de piata și cu menținerea unui echilibru intre munca și viața personala. Cu toate acestea, majoritatea…

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Irinel Columbeanu spune ce a facut cu darul de 50.000 de euro strans la nunta cu Monica Gabor: „Binele se face in liniște”

16:45, 27.03.2024 - Irinel Columbeanu face noi dezvaluiri despre nunta cu Monica Gabor, eveniment care a avut loc in 2006. Deși fosta soție nu mai vorbește deloc cu el, fostul om de afaceri nu poate uita cele mai deosebite clipe traite alaturi de aceasta. Din anul 2006 pana in 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au…

Petrecere in familia Simonei Halep » Sportiva și-a sarbatorit tatal și fratele

10:50, 24.03.2024 - Revenita recent in circuit, dupa ce TAS i-a redus suspendarea, Simona Halep (32 de ani) a petrecut sambata seara alaturi de familie. Sportiva din Constanța a avut un motiv de bucurie. Fratele sau, Nicolae, și tatal ei, Stere, și-au sarbatorit ziua de naștere. Ambii sunt nascuți in aceeași zi, iar familia…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?