Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa, dezvăluiri neașteptate despre tatăl lui. „Probabil că începuse o altă relație. N-am mai povestit public acest detaliu”

Publicat:

a crescut de la o varsta frageda fara tata, acesta preferand sa iși paraseasca familia, atunci cand artistul avea in jur de 14 ani. Dorian a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre tatal lui și despre situația familiei sale. De altfel, in urma cu ceva timp, interpretul a recunoscut ca nu a avut o relație buna cu parintele lui.„Obiectiv vorbind, fara el am ramas de la 13 sau 14 ani, cand incepuse sa se mute de acasa. Uite, o sa fiu cel mai deschis cu tine, pentru ca așa simt. Nu am mai povestit niciodata la un podcast așa ceva.La un moment dat, probabil ca incepuse o alta relație.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri despre „Lavender“, sistemul de inteligența artificiala pe care Israelul l-a folosit impotriva Hamas: „E fara precedent“

19:25, 03.04.2024 - Surse din serviciile de informații israeliene dezvaluie utilizarea sistemului "Lavender" in razboiul din Gaza și susțin ca s-a dat permisiunea de a ucide civili in urmarirea militanților de rang inferior.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

„Fetița Zurli” s-a simțit intotdeauna nedorita! Vero Caliman, dezvaluiri neașteptate: „Am trait in frica”

12:21, 22.03.2024 - „Fetița Zurli” susține ca s-a simțit intotdeauna nedorita. Vero Caliman a facut dezvaluiri neașteptate pe rețelel de socializare. Fanii s-au emoționat atunci cand au aflat și au incercat sa o incurajeze.

Lecția de viața predata de fotbalistul care va incerca sa caștige pentru a doua oara meciul impotriva cancerului

22:25, 09.03.2024 - Jean-Paul Boetius (29 de ani), internațional olandez și ultima oara mijlocaș ofensiv la Hertha Berlin, sufera din nou de o tumoare, dupa ce a invins cancerul testicular. Boetius a anuntat pe Instagram ca se confrunta din nou cu cancerul, respectiv o tumoare la nivelul ganglionilor limfatici retroperitoneali,…

Suporterii s-au ridicat impotriva patronului: „Știința nu e jucaria familiei tale”

12:50, 28.02.2024 - Peluza Sud Craiova, grupul Boys, a protestat dupa 1-1 cu Poli Iași impotriva patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu. FCU Craiova este in picaj dupa trei eșecuri consecutive și remiza de marți, cu Poli Iași (1-1). Partida la finele careia patronul Adrian Mititelu a decis sa-l demita pe antrenorul…

Loredana Groza a atras toate privirile la ultima apariție in public. Toți oamenii au vazut acest detaliu

08:50, 26.02.2024 - Loredana Groza le-a demonstrat inca o data fanilor cat de bine arata la 53 de ani! Pe rețelele de socializare, artista nu evita sa se pozeze provocator sau sa apara cu ținute incendiare, care sa-i puna in evidența silueta impecabila. De Dragobete, cantareața a imbracat o rochie stralucitoare, care a…

Power Couple Romania, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvaluiri neașteptate la proba „Fericirea are chipul tau”

22:20, 20.02.2024 - In cea de a opta ediție, telespectatorii au putut observa cum baieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe in timp ce raspund contracronometru la mai multe intrebari despre viața de cuplu. Iata cum s-a desfașurat proba concurenților in urma careia s-a decis primul cuplu propus spre eliminare.

Ce dezvaluiri neașteptate a facut Dani Oțil din culisele Power Couple Romania: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

14:16, 12.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple Romania de la Antena 1. Acesta a facut dezvaluiri mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la show impreuna cu soția lui. Iata ce a declarat!


Ce parere ai despre aceasta stire?