Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump promite măsuri "puternice" şi propune ca profesorii să fie înarmaţi

Publicat:

Voci gatuite, lacrimi, furie: confruntat cu marturiile supravietuitorilor atacului armat de miercurea trecuta dintr-un liceu din Florida, soldat cu 17 morti, a promis miercuri masuri "puternice", evocand in context posibilitatea, extrem de controversata, de a

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump promite cea mai mare deportare de migranti din istorie: 'Nu avem de ales!'

17:00, 02.05.2024 - Fostul presedinte al Statelor Unite si candidat republican la scrutinul din acest an, Donald Trump, a promis miercuri ca va face "cea mai mare deportare" de migranti din istoria tarii daca se va intoarce la Casa Alba dupa alegerile din 5 noiembrie, pentru ca altfel migrantii "vor distruge tara", informeaza…

Tensiuni diplomatice: Budapesta il taxeaza pe Biden

18:00, 12.03.2024 - Ambasadorul SUA in Ungaria a fost convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a i se transmite un protest in urma unor declaratii ale lui Joe Biden, care a spus ca Viktor Orban cauta sa impuna o dictatura in Ungaria, presedintele democrat facand aceste afirmatii dupa ce rivalul sau republican la…

Donald Trump promite ca, daca va fi ales, ii va elibera pe cei care au luat cu asalt Capitoliul in 2021

10:01, 12.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a promis luni ca va elibera persoanele plasate in detentie pentru participarea lor la asaltul impotriva Capitoliului in 2021 imediat ce va reveni la putere, in cazul unei victorii in alegerile prezidentiale din noiembrie, informeaza marti AFP.

Viktor Orban este de partea lui Trump. Premierul Ungariei se intalnește cu fostul președinte, sfidand-ul pe Joe Biden

12:50, 08.03.2024 - Premierul Ungariei, Viktor Orban, urmeaza sa se intalneasca vineri cu Donald Trump la Mar-a-Lago, Florida, intr-un semn rar de sustinere din partea unui lider european pentru candidatul republican.

Va finanța Elon Musk campania electorala a lui Donald Trump? Cei doi s-au intalnit in Florida

11:06, 06.03.2024 - Donald Trump s-a intalnit cu Elon Musk in timp ce iși intensifica eforturile de strangere de fonduri pentru campania electorala. Intalnirea din Palm Beach, Florida - raportata de New York Times - vine in timp ce Trump este in urma președintelui Joe Biden in ceea ce privește strangerea de fonduri.

Turcia propune gazduirea de noi negocieri de pace ruso-ucrainene. Ministrul rus de externe promite ca Moscova nu va ataca o alta țara est-europeana.

08:40, 02.03.2024 - Turcia a propus, vineri, ministrului rus de externe Serghei Lavrov, in timpul Forumului Diplomatic de la Antalya, sa gazduiasca noi negocieri de pace ruso-ucrainene, atunci cand cele doua parti in conflict vor fi pregatite.

„Salvați Copiii” cere interzicerea reclamelor la jocurile de noroc. Ce alte masuri propune organizația

13:06, 14.02.2024 - „Salvați Copiii” a transmis un apel catre Parlament prin care cere impunerea restricții stricte asupra publicitații la jocurile de noroc. De asemenea, organizația non-guvernamentala propune stabilirea unei distanțe minime intre salile de jocuri și unitațile de invațamant.

Șeful ONU promite masuri imediate pentru a evita o noua infiltrare Hamas in cadrul organizatiei

07:10, 09.02.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, s-a angajat joi sa actioneze imediat in cazul oricarei noi informatii din Israel legate de „infiltrarea Hamas” in cadrul organismului mondial, dupa ce luna trecuta au fost concediati noua membri ai personalului ONU din Fasia Gaza.Israelul a acuzat luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?