Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump nu cedează: Eu am câștigat alegerile în SUA!

Publicat:

Președintele in funcție al SUA, , nu cedeaza, in ciuda faptului ca rezultatele oficiale il contrazic și susține ca el a caștigat alegerile prezidențiale.

Citește și: Ungaria iși modifica Constituția și incinge spiritele: familia este alcatuita din femeie și barbat

Intr-un mesaj pe Twitter, a spus: ”Eu am caștigat alegerile”. Sub mesajul președintelui, cei de la Twitter au amplasat un mesaj de avertisment și arata ca rezultatele oficiale spun altceva.

 

I WON THE ELECTION!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 16, 2020

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Victorie pentru Vladimir Putin! Președintele rus a castigat alegerile prezidențiale din Rusia. Cum a reacționat SUA, dupa rezultatele exit-poll

21:20, 17.03.2024 - Astazi a fost o zi buna pentru presedintele rus Vladimir Puțin! Potrivit unui sondaj la iesirea de la urne, acesta a castigat alegerile prezidentiale cu 87,8% din voturi. Iata cum a reacționat SUA, dupa rezultatele exit-poll!

Curtea Suprema a SUA s-a pronunțat in privința dreptului lui Trump de a candida la alegerile primare din Colorado

18:11, 04.03.2024 - Curtea Suprema a hotarat luni ca fostul președinte american Donald Trump are dreptul sa apara pe buletinul de vot din Colorado, dupa luni de dezbateri privind incalcarea „clauzei de insurecție” din cel de-al 14-lea amendament din Constituția SUA.

Donald Trump a pierdut pentru prima oara la alegerile primare republicane. Cine e femeia care l-a invins

08:21, 04.03.2024 -  Ea a pierdut in Carolina de Sud, statul sau natal. Dar ea este prima femeie care a castigat un scrutin primar republican din istoria SUA.Cu toate acestea, Trump are un avans urias in fata lui Haley si este posibil sa se confrunte cu Joe Biden la alegerile din noiembrie.CBS relateaza ca Haley a castigat…

Nikki Haley l-a invins pentru prima data pe Donald Trump la alegerile primare republicane. A castigat in Washington DC

08:20, 04.03.2024 - Nikki Haley l-a invins pe Donald Trump la alegerile primare republicane din Washington DC, prima sa victorie in fata fostului presedinte in campania din 2024 pentru a deveni candidatul republican la presedintie, transmite BBC.

Donald Trump, de neoprit! A castigat alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane

04:35, 03.03.2024 - Donald Trump a castigat sambata alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane, Missouri si Michigan, potrivit presei, apropiindu-se tot mai mult de nominalizarea pentru prezidentialele din noiembrie, noteaza AFP. In Missouri, omul de afaceri republican a invins-o fara mila…

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.

Mihail Hodorkovski le cere rușilor sa scrie numele „Alexei Navalnii" pe buletinele de vot la alegerile din 17 martie

10:41, 18.02.2024 - Hodorkovski afirma ca Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse, a fost un opozant eroic al președintelui Vladimir Putin și pentru asta a platit prețul suprem.”Salutam curajul lui Navalnii și condamnam lașitatea ucigașului sau - un lider atat de slab, incat nu poate tolera nicio opoziție reala la adresa…


Ce parere ai despre aceasta stire?