Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU la Ziarul Unirea: Drum lin spre Cer, stimate domnule director Gheorghe CIUL!

Publicat:

DOLIU la : Drum lin spre Cer, stimate domnule director ! Doliu la : Gheorghe Ciul, directorul editorial al publicației, a incetat din viața duminica dupa-masa, la varsta de 74 de ani Duminica, 11 octombrie 2020, Gheorghe Ciul, director editorial și membru fondator al trustului , care editeaza ziarul „Unirea”, s-a stins fulgerator din viața la varsta de 74... DOLIU la : Drum lin spre Cer, stimate domnule director !

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

DOLIU Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania și critic literar cunoscut, a incetat din viața la varsta de 84 de ani.

21:15, 23.03.2024 - Nicolae Manolescu, criticic literar și președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania, s-a stins din viața la 84 de ani, lasand in urma o moștenire culturala de neinlocuit. The post DOLIU Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania și critic literar cunoscut, a incetat din viața…

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" / FOTO

10:20, 26.02.2024 - Lumea filmului, in doliu! Kenneth Mitchell, celebrul actor cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Fusese diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Catalin Bordea, in doliu! Mama comediantului s-a stins din viața la varsta de 55 de ani

18:46, 01.02.2024 - Catalin Bordea trece prin momente dificile. Dupa o lunga lupta cu cancerul, mama comediantului s-a stins din viața. Mihaela Bordea avea doar 55 de ani și a primit diagnosticul nemilos in 2017. Juratul de la iUmor avea o legatura speciala cu mama lui, noteaza click.ro. Mihaela Bordea, mama comediantului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?