Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în PNL! Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigaș

Publicat:

Este doliu in PNL. Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigaș. , in varsta de 40 de ani, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza virusului ucigaș. Doliu in politica. Un tanar politician a decedat la 40 de ani, rapus de coronavirus Este doliu in PNL dupa ce Tiberiu […] The post Doliu in PNL! Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigaș appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Drama solistului Fabio Nița din cauza virusului covid: ”M-a nenorocit, cant cu medicamentele in buzunar!”. Ce trebuie sa faca pe scena daca sufera un atac de panica EXCLUSIV

21:11, 08.03.2024 - Fabio Nița a fost la un pas de moarte, in timpul pandemiei de Covid-19, din cauza virusului care a ucis peste 68.000 de romani. Artistul a scapat din ghearele morții, dar, și acum, la patru ani, de la externare, se confrunta cu probleme grave de sanatate. El ne-a dezvaluit, in interviul exclusiv pentru…

Doliu in presa din Romania. Un reputat jurnalist a murit la doar 54 de ani. Veste a cazut ca un fulger

16:05, 05.03.2024 - Cauza morții fulgeratoare a fost un infarct. Daniel Dimache a fost cunoscut in jurnalismul prahovean care a lucrat atat in presa scrisa și online, cat și in TV. A fost director de programe și realizator de emisiuni la Alpha TV, Valea Prahovei TV, moderator de emisiuni la Ploiești TV, iar din 2009 și…

Tragedie in Germania! Un azil de batrani a luat foc. Patru morți și 21 de raniți

19:55, 04.03.2024 - Patru persoane au murit și cel puțin 21 au fost ranite dupa ce un incendiu a izbucnit in cursul nopții de duminica spre luni la un azil de batrani din vestul Germaniei. Cauza incendiului este inca in curs de investigare, noteaza Euronews. Incidentul – relatat pentru prima data de agenția de presa germana…

Fiul unui fost director al Youtube, gasit mort in camera de camin. Tanarul avea 19 ani: ”El a ingerat un”

17:15, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Statele Unite ale Americii. Fiul unui fost director al Youtube a fost gasit mort, in camera de camin in care locuia. Cauza morții tanarului nu a fost stabilita, dar polițiștii au cateva suspiciuni despre modul in care acesta s-a stins din viața.

Bolile neurologice la copii. Medicul Mihai Craiu: "Unele complicații apar din cauza raspunsului organismului, și nu din cauza virusului"

13:35, 16.02.2024 - Medicul pediatru Mihai Craiu  a dezvaluit rezultatele celor mai recente studii privind bolile neurologice și spune ca, in unele afecțiuni virale, este responsabil raspunsul imun al organismului infectat, și nu virusul in sine.

GRIPA TIP A Primul deces in județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A

17:00, 14.02.2024 - La nivelul județului, numarul total de cazuri de infecții respiratorii acute este in scadere pentru a doua saptamana consecutiva. The post GRIPA TIP A Primul deces in județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?