Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea ziaristică. S-a stins editorialistul, publicistul și ziaristul Petru Bogatu

Publicat:

A decedat cunoscutul ziarist, publicist, analist politic si profesor universitar, Petru  Bogatu.S-a intamplat cu puțin timp in urma la un spital din Capitala,  unde a fost internat recent.Din pacate, cancerul de care suferea de mai demult, a dat complicații ce i-au luat viața.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea pompierilor de la ISU Constanta. Un salvator s-a stins din viata

15:01, 03.05.2024 - Plt.adj. Adrian Stefan Marin din cadrul Inspectoratutlui pentru Situatii de Urgenta Constanta a trecut la cele vesnice. Anuntul a fost facut de pompieriii de la ISU Constanta, pe pagina lor de Facebook. "Plt.adj. Adrian Stefan Marin, un profesionist desavarsit, gata sa intre in foc, si chiar sa se jertfeasca…

Doliu in lumea milionarilor! S-a stins din viața unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Romania / FOTO

12:20, 02.05.2024 - E doliu in lumea milionarilor din Romania. Alexandru Alexandrov fondatorul unui mari companii din Romania, a pierdut lupta cu boala crunta de care suferea. Decesului omului de afaceri a avut loc pe data de 30 aprilie.

Medic mort la doar 41 de ani! S-a stins in timp ce conducea, lumea medicala este in doliu

14:35, 12.04.2024 - Un destin frant la o varsta frageda. Moartea subita a unui tanar specialist a șocat lumea medicala din Romania. Ștefan Veliceasa a murit, la doar 41 de ani, in timp ce se aflala volanul mașinii sale, circuland pe o strada din Capitala. Cauza decesului a fost dezvaluita chiar de una dintre pacientele…

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" / FOTO

10:20, 26.02.2024 - Lumea filmului, in doliu! Kenneth Mitchell, celebrul actor cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Fusese diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig.


Ce parere ai despre aceasta stire?