Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea teatrului! România a mai pierdut un regizor talentat: "E o pierdere enormă! Să faci şi acolo, sus, artă, maestre!"

Publicat:

Pe scena culturala din Romania "a mai apus" o stea. Unul dintre cei mai originali oameni dedicati dramaturgiei a incetat din viata. Familia si prietenii sunt ingenuncheati de durere, iar unii dintre cei care l-au cunoscut si i-au apreciat munca au scris mesaje in memoria lui pe Facebook.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Doliu in lumea artistica din Tulcea. Un important coregraf a decedat

08:25, 11.04.2024 - Un specialist in folclorul multietnic dobrogean si unul dintre cei mai mari culegatori si scriitori de coregrafii ale dansului popular, Cetatean de Onoare al Municipiului Tulcea, Roman Jora, s a stins din viata. Anuntul a fost facut de Primaria municipiului Tulcea si Consiliul Judetean Tulcea, pe Facebook.…

Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani / Foto

08:35, 27.03.2024 - Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani. Cum a reacționat Maia MorgensternMarina Malaia, regizor tehnic, a murit ieri, la varsta de numai 37 de ani, dupa o lupta cu o boala necruțatoare.„Anunțam cu regret ca inca un membru a mai parasit familia Teatrului de Comedie!…

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea teatrului din Romania. Avea doar 37 de ani, este regretata de toti cei care o stiau

19:40, 26.03.2024 - Teatrul de Comedie a anunțat marți, 26 martie 2024, stingerea din viața a unui regizor tehnic mult apreciat, la doar 37 de ani. Marina Malaia a murit, dupa lupta cu o boala necruțatoare. Pierderea este deplansa de mulți artiști, printre care și Maia Morgenstern. Ce informații se știu pana la acest moment.…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea artei din Romania: A murit una dintre cele mai cunoscute coregrafe din țara noastra

07:15, 18.03.2024 - Coregrafa Adina Cezar a murit duminica la varsta de 82 de ani. Anuntul a fost facut de fiica artistei, Yvonne Toader (Cezar), intr-o postare pe pagina sa de Facebook. "Astazi, draga mea mama, Adina Cezar, a plecat in lumea ingerilor. A plecat in pace, inconjurata de cei dragi. Trupul sau va fi asezat…


Ce parere ai despre aceasta stire?