Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea sportului din România! A murit fostul mare campion olimpic Dimitrie Popescu

Publicat:

Lumea sportului din Romania, in doliu! Campionul olimpic s-a stins din viața la varsta de 62 de ani. Tristul anunț al trecerii fostului sportiv in neființa a fost facut de reprezentanții de Canotaj.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea sportului! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, a murit

10:46, 11.04.2024 - E doliu in lumea sportului mondial! A murit un cunoscut fost luptator de sumo. Vestea trista s-a aflat joi. Akebono, un luptator de sumo de origine americana care a devenit primul mare campion sau „yokozuna” din afara Japoniei, a murit luna aceasta din cauza unei insuficiențe cardiace, au anunțat joi…

Doliu imens in lumea televiziunii din Romania. A murit in urma cu puțin timp primul prezentator din țara noastra

16:10, 10.04.2024 - Din pacate este doliu imens in lumea televiziunii din Romania, dupa aflarea veștii ca a murit in urma cu puțin timp primul prezentator din țara noastra, la venerabila varsta de 90 de ani. Este doliu imens in lumea televiziunii din Romania! A murit Florin Bratescu S-a stins și ultimul reflector al unei…

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Doliu in lumea medicala romaneasca. A murit reputatul doctor timisorean Horia Vermesan

10:36, 16.02.2024 - O veste trista a indoliat lumea medicala din Romania. Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din Timisoara, prof. dr. Horia Vermesan, a murit, dupa o lupta cu o boala incurabila. Reputatul medic timișorean avea 78 de ani. Anuntul privind decesul cunoscutului medic si profesor specialist in…

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?