Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi tineri de 15 şi 21 de ani au murit într-un accident pe E70

Publicat:

Doi tineri si-au pierdut viata luni intr-un grav accident de circulatie, produs pe E70 in afara localitatii Rosiorii de Vede. Cei doi baieti se aflau ca pasageri intr-un autoturism condus de un tanar de 20 de ani din Peretu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de (IPJ) Teleorman, , soferul nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile carosabilului, umed din cauza ploii, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe acostament si s-a rasturnat apoi in santul din apropiere.

Conducatorul auto si un alt tanar, aflat pe scaunul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Motociclist DECEDAT intr-un accident la 100 km de Cluj-Napoca / "Un om cu un caracter de nota 10! Nu te vom uita niciodata"

09:01, 02.05.2024 - Un motociclist in varsta de 45 de ani a decedat, miercuri, intr-un accident produs la 100 de km de Cluj-Napoca, pe DN 17, pe raza localitatii Podirei din judetul Bistrita-Nasaud, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean.

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Accident rutier intre Roșiori de Vede și Peretu / O femeie a fost transportata la spital

13:45, 04.04.2024 - Eveniment Accident rutier intre Roșiori de Vede și Peretu / O femeie a fost transportata la spital aprilie 4, 2024 12:43 Un nou eveniment rutier s-a intamplat astazi pe șoselele din Teleorman. Pompierii militari au fost solicitați sa intervina la un accident produs pe Drumul European 70, intre…

Un tanar de 21 de ani a batut doi barbați la beție. Unul dintre ei a murit

15:21, 17.03.2024 - Un tanar de 21 de ani, care a batut doi barbați, sambata, 16 martie 2024, din care unul a decedat, a fost reținut de polițiști - au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava.

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Impact teribil! Trei oameni au murit nevinovați

22:20, 10.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod. ACTUALIZARE. Traficul feroviar intre statiile Porumbacu si Avrig (linie simpla) a fost reluat…


Ce parere ai despre aceasta stire?