Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi bătrâni, un bărbat și o femeie din Suceava, au murit în urma unei intoxicații cu gaz metan

Publicat:

Doi batrani, un barbat și o femeie, din satul Plopeni, județul Suceava au murit sambata, in casa, dupa ce s-ar fi intoxicat cu gaz metan, transmite MEDIAFAX.

pentru Situații de Urgența Suceava, doua autospeciale SMURD au interevit, sambata dupa-amiaza, in satul Plopeni unde un barbat și o femeie, ambii in varsta de 78 de ani, au fost gasiți in stare de inconștiența in locuința.

Medicii nu le-au mai putut salva viața celor doi batrani.

Citește și: SONDAJ CURS - defileaza, Dancila se menține. gafaie dupa ancheta Rise Project

Salvatorii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav pe o șosea din Banat. Un barbat a murit, o femeie și o fetița au fost ranite

19:45, 06.05.2024 - Accident de circulație in aceasta dupa-amiaza pe DN6, in zona localitații Sadova Veche din județul Caraș-Severin, unde un autoturism a lovit un cap de pod. „Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanța…

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Cazul Alexandrei Ivanov se repeta! O femeie de 38 de ani, insarcinata in 4 luni, a murit la 24 de ore dupa internarea in Spitalul Județean Bacau. Rudele fac acuzații grave

13:10, 02.04.2024 - Conform informațiilor existente, femeia s-a prezentat la spital cu dureri abdominale puternice, febra, frisoane și dureri de cap. Deși au constat ca sarcina s-a oprit din evoluție, medicii nu au luat masuri imediate, gravida fiind lasata sa agonizeze, spun rudele femeii.Cand au decis in cele din urma…

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

16:00, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?