Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doctorul care consultă în limba surdo-muților. Povestea diferenţei dintre viaţă şi moarte. Se întâmpla în 2015...

Publicat:

Degetele alearga prin aer, descriind semne. „Buna ziua”. „Stai calm”. „Unde te doare?”. „Te rog, buletinul de identitate”. „Ai mancat azi dimineata?”. Doctorul si pacientul isi dactileaza vocabularul. „Vei face analize”. „Te rog, vino cu mine”.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte stranie: Un șofer și-a pierdut viața, dupa o tamponare ușoara cu mașina; s-a aruncat in apa, direct de pe pod / VIDEO

11:55, 14.05.2024 - Moarte stranie, dupa un accident ușor petrecut pe un pod rutier. Politistii din Constanta au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 37 de ani si-a pierdut viata, marti dimineata, deoarece s-a aruncat de pe podul de la Agigea in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Ce se intampla cu Kate Middleton in aceste momente. Detalii greu de crezut despre viata Printesei de Wales

10:01, 03.04.2024 - Noi informații au ieșit la lumina despre lupta Prințesei de Wales cu boala necruțatoare descoperita de medici, dupa operația pe care a suferit-0 la inceputul anului. Un specialist a explicat ce se intampla cu Kate Middleton in aceste momente. Familia Regala a Marii Britanii trece printr-o perioada cumplita.…

Un medic explica. Ce se intampla daca avem ficat gras

07:30, 14.03.2024 - Medicul Adrian Marinescu de la Institutul ”Matei Bals” din Capitala a atentionat asupra afectiunilor hepatice care nu sunt virale, dar care pot pune in pericol viata daca nu sunt diagnosticate si tratate. Medicul a dat exemplul steatohepatitei sau asa-numita boala a ficatului gras. ”Numim hepatita orice…

S-a stins din viața Ligia Clinciu, una dintre cele mai iubite profesoare din Dej

15:50, 01.03.2024 - Ligia Clinciu, una dintre cele mai iubite și respectate profesoare de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej s-a stins din viața. Ligia Clinciu a fost profesoara de limba franceza și coordonatoarea trupei de teatru francofon ”Caracteres”. Constituirea claselor de franceza intensiv, apoi a…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?