Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doctorul care consultă în limba surdo-muților. Povestea diferenţei dintre viaţă şi moarte. Se întâmpla în 2015...

Publicat:

Degetele alearga prin aer, descriind semne. „Buna ziua”. „Stai calm”. „Unde te doare?”. „Te rog, buletinul de identitate”. „Ai mancat azi dimineata?”. Doctorul si pacientul isi dactileaza vocabularul. „Vei face analize”. „Te rog, vino cu mine”.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un „portal” unește in timp real viața din New York și Dublin: „Este ceva ce nu vezi in fiecare zi”

17:55, 11.05.2024 - Fluxul live este transmis 24/7 pe un ecran circular mare, care le permite oamenilor din Dublin sa vada ce se intampla in New York toata ziua. Un ecran similar este instalat in New York, iar oamenii de acolo pot vedea ce se intampla in Dublin, non-stop, relateaza BBC. 

Firea: Pastele este sarbatoarea care ne invita sa trecem de la intineric la lumina, de la deznadejde la speranta, de la moarte la viata/ VIDEO

10:30, 04.05.2024 - Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, sambata, un mesaj de Paste, in care vorbeste despre aceasta sarbatoare ca despre momentul ”care ne invita sa trecem de la intineric la lumina, de la deznadejde la speranta, de la moarte la viata”.

Episcopul Mar Mari Emmanuel a scapat cu viața ca prin minune - Atacatorul și-a taiat singur degetele (FOTO)

17:30, 17.04.2024 - Viața episcopului Mar Mari Emmanuel a fost probabil salvata deoarece cuțitul atacatorului sau nu s-a deschis corect in timpul injunghierii - iar suspectul și-a taiat propriile degete in timpul atacului, relateaza Daily Mail.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Exista viata pe o luna a planetei Jupiter? NASA va trimite o sonda catre Europa pentru a afla ce se intampla pe satelit

14:06, 13.04.2024 - Exista extraterestri care „se balacesc” in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Se intampla cu adevarat: Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani. Se schimba rotația Pamantului

15:21, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși. Orele și minutele…

O fetița de 5 ani se zbate intre viața și moarte la spital dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanța pentru deparazitarea oilor

19:35, 04.03.2024 - Fetița se afla internata pe secția de Terapie Intensiva unde este intubata iar medicii fac eforturi pentru a o ține in viața.La spital au ajuns și sora fetiței, in varsta de 2 ani dar și bunica și mama care au folosit aceeași substanța pentru a se spala pe cap.Un caz asemanator a avut loc și in luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?