Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dizidentul Aleksei Navalnîi consideră că otrăvirea sa și apoi încarcerea sa au dus la demascarea regimului Putin

Publicat:

Principalul opozant rus Aleksei Navalnii a declarat ca otravirea sa in urma cu doi ani si incarcerarea sa ulterioara au dus la demascarea presedintelui rus si a regimului sau, transmite sambata EFE.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacul terorist de la periferia Moscovei a scos la iveala vulnerabilitațile regimului Putin

07:00, 25.03.2024 - Cand dictatorul rus Vladimir Putin a vorbit in sfarșit despre cel mai grav atac terorist al Rusiei din ultimii 20 de ani, macelul din sala de concerte Crocus, a tacut despre eșecul flagrant al serviciilor sale de securitate de a preveni atentatul, care a ucis cel puțin 143 de persoane.

Mai mulți demnitari ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea

18:30, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP.

Presedintele Germaniei refuza sa il felicite pe Putin pentru realegere, iar Londra il considera un „Stalin modern”

10:45, 18.03.2024 - Presedintele german Frank-Walter Steinmeier nu il va felicita pe presedintele rus Vladimir Putin pentru realegere, a anunțat purtatoarea sa de cuvant. La randul sau, secretarul britanic al apararii l-a acuzat pe Vladimir Putin ca se comporta ca un „Stalin modern”.

Putin va fi judecat pentru crime de razboi, considera Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene

13:11, 07.03.2024 - Vladimir Putin va ajunge sa fie judecat pentru crime de razboi, a susținut președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in discursul pe care l-a rostit la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la București. „Putin este urmarit pentru crime de razboi si va fi judecat. Exista un tribunal…

VIDEO. Daca moartea lui Navalnii este adevarata, Blinken considera Rusia responsabila

18:30, 16.02.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat vineri (16 februarie) ca rapoartele privind moartea in inchisoare a liderului opoziției ruse Alexei Navalnii, daca sunt adevarate, subliniaza ceea ce el a descris drept “slabiciunea” sistemului construit de președintele Vladimir Putin. Vorbind chiar…

Aproximativ 78% dintre cuplurile romanești considera banii ca principalul motiv de cearta

13:11, 14.02.2024 - 78% dintre romani spun ca banii reprezinta motivul de cearta principal de cearta in cuplu. In același timp, 53% considera ca educația financiara poate consolida o relație, arata datele studiului BCR.

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Principalul rival al lui Putin la prezidențiale a fost exclus din cursa. Nadejdin ataca decizia in instanța: „Nu renunț”

12:10, 08.02.2024 - Comisia Electorala Centrala (CEC) din Rusia a respins candidatura lui Boris Nadejdin, principalul rival al lui Vladimir Putin la alegerile prezidențiale din luna martie, iar politicianul a anunțat joi ca va ataca decizia in instanța, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?