Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorul Romgaz Mediaş, Adrian Piteiu, este acuzat de conflict de interese şi corupţie

Publicat:

, , este acuzat de conflict de interese si fapte de coruptie. Acesta ar fi incheiat contracte cu o firma la care a fost administrator, in urma carora ar fi obtinut beneficii de peste 66 milioane de lei.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul edil de la Gagești, acuzat de fapte de corupție, achitat de Tribunalul Vaslui

00:46, 15.05.2024 - JUDECATA DREAPTA… Ajuns in instanța inca din 2015, dosarul in care fostul primar al comunei Gagești, Tiberiu Coatu, alaturi de alți 5 inculpați, ajunge, in sfarșit, la un final pe care Vremea Noua l-a prezis in urma cu ceva timp. Dupa zeci de amanari, in loc de pronunțari, magistrații au fost nevoiți…

Șeful de federație care a sarutat o fotbalista, arestat pe aeroportul din Madrid - Este acuzat de corupție

16:20, 03.04.2024 - Luis Rubiales, care a demisionat din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa ce a sarutat-o pe fotbalista Jenni Hermoso, este anchetat pentru presupuse fapte de corupție și a fost arestat de politia spaniola, miercuri dimineața, imediat ce a aterizat la Madrid.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Pfizergate: Parchetul condus de Kovesi a preluat ancheta in care Ursula von der Leyen e acuzata de „corupție și conflict de interese”

03:00, 02.04.2024 - Ursula von der Leyen este anchetata de procurorii europeni condusi de Laura Codruta Kovesi. Acestia au preluat cazul in care sefa Comisiei Europene e acuzata ca a purtat discutii secrete cu seful companiei Pfizer. Cei doi ar fi schimbat mesaje inaintea semnarii contractului de 20 de miliarde de euro…

Percheziții la o primarie din Prahova - Primarul liberal, vizat pentru mai multe infracțiuni

17:05, 11.03.2024 - Procurorii parchetului de pe langa judecatoria Valenii de Munte fac, luni, perchezitii intr-un dosar care il vizeaza pe primarul comunei Baltesti din judetul Prahova, Ion Radu (PNL). Acesta este suspectat de comiterea infractiunilor de abuz in serviciu, delapidare si conflict de interese.Surse…

Piedone da in judecata ANI, care l-a acuzat de conflict de interese: „Nu ma vrea la Primaria Capitalei”

13:06, 28.02.2024 - Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, anunța ca da in judecata Agentia Nationala de Integritate (ANI) dupa ce aceasta l-a acuzat de conflict de interese administrativ. Potrivit acestuia, ANI nu il vrea edil general: „Vor un papusar in fruntea bucurestenilor, nu un gospodar”.

ANI: Piedone, in conflict de interese pentru ca și-ar fi pus ginerele membru intr-o comisie din subordinea primariei

09:40, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Integritate (ANI) anunța ca actualul edil al Sectorului 5 și candidat la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, este acuzat de conflict de interese administrativ pentru ca și-ar fi numit ginerele membru intr-o comisie din subordinea instituției pe care o conduce.

Piedone, acuzat de conflict de interese. ANI: Și-a angajat ginerele intr-o comisie din primarie

09:25, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Integritate il acuza pe primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de conflict de interese administrativ, pentru ca și-a angajat ginerele pe un post in primarie, funcție din care a caștigat peste 100.000 de lei timp de doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?