Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorul CDC avertizează că valul al doilea de îmbolnăviri în SUA, odată cu sezonul gripei, ar putea fi mai grav

Publicat:

Un al doilea val de infectari cu noul coronavirus, asteptat sa loveasca iarna urmatoare, cel mai probabil la inceputul sezonului de gripa, ar putea fi mai grav decat primul, a avertizat marti directorul Centrului pentru Prevenirea si din (CDC).

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoaștem tusea convulsiva care a pus stapanire pe Europa

23:20, 09.05.2024 - Europa se afla in plina epidemie de tuse convulsiva, o boala extrem de contagioasa care a explodat in ultima perioada din cauza ratei scazute de vaccinare. Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor trage un mare semnal de alarma.

OMS avertizeaza asupra transmiterii gripei aviare la om. Un texan s-a infectat de la o vaca bolnava

19:05, 18.04.2024 - In cadrul unei coferinte de presa organizata joi, la Geneva, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a precizat ca s-a inregistrat o crestere mare a cazurilor de gripa aviara la oameni, ceea ce este un motiv serios de ingrijorare.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

Serviciile secrete americane avertizeaza asupra unor posibile atacuri similare cu cel de la Moscova

19:36, 06.04.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) si Departamentul pentru Securitatea Interna al SUA (Homeland Security) au cerut fortelor de politie locale din Statele Unite sa fie in alerta in fata posibilitatii unor atacuri similare cu cel din 22 martie de la o sala de concerte dintr-o suburbie a Moscovei, revendicat…

Șeful Pentagonului avertizeaza ca „supraviețuirea Ucrainei e in pericol”

09:05, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a avertizat marti ca supravietuirea Ucrainei este in pericol si a incercat sa convinga aliatii ca Statele Unite raman angajate fata de Kiev, chiar daca Washingtonul a ramas, practic, fara bani pentru a continua sa inarmeze fortele ucrainene, relateaza Reuters.

Patru persoane și-au pierdut viața din cauza gripei, intr-o saptamana. Clujul, in topul județelor cu cele mai multe cazuri de imbolnaviri

13:46, 01.03.2024 - In saptamana 19 - 25 februarie, in Romania s-au inregistrat 2.781 de cazuri de gripa clinica. Numarul cazurilor este in scadere, comparativ 4.436 inregistrate in saptamana precedenta.Cazurile de gripa clinica au fost raportate la nivelul intregii tari, cele mai multe fiind in municipiul Bucuresti, 464…


Ce parere ai despre aceasta stire?