Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIFERENȚELE DE PREȚURI ÎNTRE ROMÂNIA ȘI MAREA BRITANIE Descoperirea șocantă a unui român privind costul iepurașilor din ciocolată

Publicat:

Un roman care a incercat sa se intoarca acasa a fost nevoit sa revina in strainatate dupa ce a constatat ca traiul in Romania era mult mai costisitor decat se aștepta. The post DIFERENȚELE DE PREȚURI INTRE ROMANIA ȘI MAREA BRITANIE Descoperirea șocanta a unui roman privind costul iepurașilor din ciocolata first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diferența halucinanta de preț, pentru același produs intr-un magazin din Romania și unul din Anglia: ,,Salarii de 3 ori mai mici și prețuri duble!”

11:35, 11.04.2024 - Un roman care locuiește in marea Britanie a dezvaluit cat costa un iepuraș de ciocolata intr-un magazin din Marea Britanie. Acesta a realizat o fotografie cu prețul figurinei de ciocolata, intr-un magazin Cosco din orașul britanic Oxford, și a atașat o fotografie cu același produs dintr-un magazin din…

CONGRES PES Reuniune a liderilor Socialiștilor Europeni, la București

16:50, 07.04.2024 - Partidul Social Democrat si PES activists Romania au gazduit, sambata, la Palatul Parlamentului, o reuniune a liderilor Partidului Socialistilor Europeni. The post CONGRES PES Reuniune a liderilor Socialiștilor Europeni, la București first appeared on Informatia Zilei .

POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an

16:50, 05.04.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, pe 4 aprilie, sa mentina rata dobanzii de politica monetara... The post POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an first appeared on Informatia Zilei .

Nebunia iepurașilor de ciocolata lovește Romania: tendința TikTok da peste cap supermarketurile

12:30, 03.04.2024 - O tendința bizara originara de pe TikTok a ajuns in Romania, provocand o adevarata frenezie in randul utilizatorilor platformei. Ceea ce a inceput ca o provocare virala, i-a adus acum pe romanii de pe TikTok in stare sa sparga iepurași de ciocolata in supermarketuri, in speranța de a descoperi premii…

ENERGIE VERDE Numarul estimat de prosumatori in Romania pentru finalul anului

12:55, 28.03.2024 - Daca se mentine ritmul actual de crestere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe luna, la finalul acestui an... The post ENERGIE VERDE Numarul estimat de prosumatori in Romania pentru finalul anului first appeared on Informatia Zilei .

TRADIȚII POPULARE IN ROMANIA Tradiții și superstiții in ziua de 2 Martie

11:15, 02.03.2024 - Fiind o sambata in acest an, este important sa fim precauți și sa evitam sa incepem lucruri noi sau sa plecam la drum, conform tradiției populare. The post TRADIȚII POPULARE IN ROMANIA Tradiții și superstiții in ziua de 2 Martie first appeared on Informatia Zilei .

Recomandari pentru cadourile de Sfantul Valentin și Dragobete. Sfaturile directorului ANPC

09:41, 12.02.2024 - Paul Anghel, director in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Concumatorilor (ANPC) a postat, duminica, pe Facebook, sfaturi pentru alegerea cadourilor de Sfantul Valentin si Dragobete . Directorul din cadrul ANPC arata ca se apropie Sfantul Valentin si Dragobetele, sarbatori ale iubirii, ocazii…

Jumatate de milion de lei, MINIM, ca sa crești un copil pana la 19 ani in Romania

15:20, 30.01.2024 - In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani. Costul creșterii unui copil in Romania este de 384.991 lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?