Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dieta cu supă. Scapă uşor de 4 kilograme pe săptămână

Publicat:

O cura de slabire pe baza de supa ne ajuta sa pierdem in jur de patru kilograme pe saptamana. Supa de verdeturi se poate consuma in orice moment al zilei, oricand ni se face foame. Aceasta dieta contine cinci alimente sanatoase: ceapa, ardei, rosii, varza si banane.

Supa se prepara din sase cepe mari, doi ardei verzi, 5-6 rosii proaspete, o legatura de telina, o varza mare, sare si piper, dupa gust.

Iata ce trebuie sa mancati o saptamana:

Luni. Mancati supa si un fruct, la alegere. De preferat ar fi sa evitati bananele, iar pentru hidratare ceaiul neindulcit este minunat.

Marti.…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Roșii, mere, portocale și ardei iuți cultivați in spațiu. Cum arata „dieta marțiana” a astronauților NASA

10:10, 22.04.2024 - Mancarea pregatita pentru astronauți reprezinta o știința in sine. Produsul final, servit in condiții de gravitație zero, intr-un mediu extraterestru – la propriu – nu e opera vreunui „chef” pedant și excesiv de atent la detalii, ci rezultatul muncii unei echipe de nutriționiști de elita, cercetatori…

FRUCTE PROASPETE Exista fructul care ne scapa de stres

10:05, 22.04.2024 - Fructul care ajuta la reducerea stresului poate imbunatați calitatea vieții. Este disponibil pe scara larga și aduce numeroase beneficii organismului. The post FRUCTE PROASPETE Exista fructul care ne scapa de stres first appeared on Informatia Zilei .

Vedete la un pas de moarte din cauza dietelor. „Incepuse sa imi cada parul, mi se rupeau unghiile”

13:41, 15.04.2024 - Jeni Nicolau a fost la un pas de moarte dupa ce a urmat o dieta dupa ureche. Actrița a incercat dieta cu supa de varza, in care timp de 3 zile nu a mancat nimic altceva și ulterior a luat niște pastile. In a 4-a zi, insa, a ajuns de urgența la spital.„Am zis sa incerc dieta cu varza, cum auzeam pe toata…

Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024

12:10, 20.03.2024 - Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților Veste buna pentru consumatorii din Romania:  Camera Deputaților a adoptat azi proiectul de lege pentru aprobarea ordonanța guvernului pri care executivul intenționeaza sa prelungeasca plafonarea adaosului comercial pana la 31 decembrie…

Ce spune Leon Danaila despre dieta vegetariana. Cum comenteaza celebrul medic acest stil de alimentație: "Daca mancați numai legume și fructe..."

20:20, 20.02.2024 - In ultima perioada, dietele vegetariene devin tot mai des adoptate de oameni. Motivele pentru care mulți aleg sa aiba un astfel de stil de alimentație variaza, insa unii cred ca aceasta dieta le aduce beneficii pentru sanatate. Ce spune Leon Danaila.

Robert Negoița se lauda ca mananca trei zile din cumparaturi facute cu doar 46 de lei: „Am mai puțin de 70 de kilograme”

16:05, 08.02.2024 - Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoița, spune ca de 46 de lei iși cumpara mancare pentru trei zile, pentru ca este „foarte econom” și așa reușește sa iși mențina greutatea sub 70 de kilograme.


Ce parere ai despre aceasta stire?