Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluirile lui Cătălin Botezatu despre Marian, tânărul care a murit în clubul din Mamaia: "Era un băiat extraordinar!"

Publicat:

, tanarul in varsta de 23 de ani care a murit weekendul trecut pe litoral, se cunostea cu . Marian a incetat din viata dupa ce a petrecut ore in sir intr-un club de fite din nordul statiunii Mamaia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Un preot a murit, iar altul a fost ranit grav intr-un accident provocat de un baiat de 18 ani fara permis

20:05, 14.05.2024 - Un preot a murit, iar altul a fost ranit grav, marți, in urma unui accident provocat de un tanar de 18 ani, fara permis de conducere. Acesta conducea o mașina pe care o cumparase chiar azi. Doi preoți care slujesc in localitatea Costești au fost implicați in aceasta dupa-amiaza intr-un accident care…

Violențe extreme in școlile franceze - Un baiat a murit iar o fata de 14 ani este in coma

16:15, 06.04.2024 - Exista ingrijorari reinnoite cu privire la nivelurile de violența din școlile franceze, dupa ce doi tineri adolescenți au fost victimele atacurilor, unul dintre ei fatal, noteaza BBC.Un baiat de 15 ani pe nume Shamseddin a murit vineri la spital.

Dambovita: O persoana a murit in urma unui accident grav pe DN 72 intre un TIR si un autoturism. Traficul este blocat in zona

16:20, 06.03.2024 - "Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat ca s-a produs o coliziune intre un ansamblu de vehicule rutier (tir) si un autoturism. In urma impactului, persoana aflata la volanul autoturismului a decedat. Traficul pe drumul national 72 este blocat. Politistii efectueaza cercetari, urmand…

Un baiat de 13 ani a murit subit dupa ce ar fi baut mai multe energizante

22:30, 22.02.2024 - Un copil de 13 ani din Bistrița Nasaud, comuna Maieru a murit, dupa un antrenament de fotbal. Copilului i s-a facut rau, iar echipajul medical l-a gasit in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, in cele din urma au fost nevoiți sa declare decesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?