Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detaliul neștiut din vechea fortificație a Clujului: cetatea avea ziduri duble, cu un curs de apă și turnuri de apărare, transformate în grădini. ” În locul vechilor șanțuri au rămas străzile”

Publicat:

Continue reading Detaliul neștiut din vechea fortificație a Clujului: cetatea avea ziduri duble, cu un curs de apa și turnuri de aparare, transformate in gradini. ” In locul vechilor șanțuri au ramas strazile” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata vechea inchisoare a Clujului in urma cu o suta de ani: ””E foarte interesanta istoria inchisoarei cu denumirea de ”turn”. Acesta a ramas intact desi fusese construit inca pe vremea romanilor”

13:10, 13.04.2024 - Continue reading Cum arata vechea inchisoare a Clujului in urma cu o suta de ani: ””E foarte interesanta istoria inchisoarei cu denumirea de ”turn”. Acesta a ramas intact desi fusese construit inca pe vremea romanilor” at Info real.

Mai puține autorizații emise in Florești in 4 ani, decat a emis vechea administrație in ultimul an de mandat/ Primarul Pivariu: S-au autorizat doar locuințe care respecta standardele de urbanism

21:11, 02.04.2024 - Continue reading Mai puține autorizații emise in Florești in 4 ani, decat a emis vechea administrație in ultimul an de mandat/ Primarul Pivariu: S-au autorizat doar locuințe care respecta standardele de urbanism at Info real.

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Accidentul de ieri care a blocat nu mai puțin de 13 linii de transport in comun in centrul Clujului a fost provocat de un șofer neatent din Florești la schimbarea benzii, care a intrat pe  contrasens

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Accidentul de ieri care a blocat nu mai puțin de 13 linii de transport in comun in centrul Clujului a fost provocat de un șofer neatent din Florești la schimbarea benzii, care a intrat pe  contrasens at Info real.

Se redeschide Cetatea de Scaun a Sucevei, dupa ce a fost restaurat podul de acces

18:25, 02.03.2024 - Se redeschide Cetatea de Scaun a Sucevei, dupa ce a fost restaurat podul de acces Noul pod de acces in Cetatea de Scaun a Sucevei a fost finalizat inainte de termen, astfel ca vizitatorii vor putea fi primiți incepand de astazi, 1 martie. Etapa a doua de restaurare a cetații continua, lucrarile care…

Moment simbolic azi in Cluj unde fostul sediu al celei mai mari banci din Romania, dar și fosta Casa de Moda, au fost transformate in sali de clasa pentru studenți, dupa ce o universitate le-a cumparat și a bagat milioane de euro in amenajari

13:11, 19.02.2024 - Continue reading Moment simbolic azi in Cluj unde fostul sediu al celei mai mari banci din Romania, dar și fosta Casa de Moda, au fost transformate in sali de clasa pentru studenți, dupa ce o universitate le-a cumparat și a bagat milioane de euro in amenajari at Info real.

Motivul pentru care nu trebuie sa zambesti atunci cand faci poze pentru actele oficiale. Detaliul nestiut pana acum

21:20, 17.02.2024 - De ce nu e bine sa zambești cand faci poze pentru buletin sau pașaport? Cu siguranța v-ați intrebat de multe ori de ce vi se cere sa afișați o atitudine serioasa in fotografiile pentru actele oficiale. Puțini știu ca exista un set de reguli care trebuie respectat atunci cand facem poze pentru documentele…

Jumatate dintre propunerile formulate in cadrul dezbaterii publice se regasesc in proiectul de buget al Clujului care urmeaza sa se adopte la inceputul saptamanii urmatoare

12:10, 09.02.2024 - Continue reading Jumatate dintre propunerile formulate in cadrul dezbaterii publice se regasesc in proiectul de buget al Clujului care urmeaza sa se adopte la inceputul saptamanii urmatoare at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?