Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii picante despre relația foarte apropiată dintre Prințesa Diana și George Michael. Era foarte atrasă de el

Publicat:

Niciunul dintre ei nu mai este in viața, caci Prințesa Inimilor, Diana, a decedat intr-un tragic accident de mașina la Paris, pe 31 august 1997, iar indragitul cantareț englez a parasit lumea celor vii in 2016, chiar de Craciun. Chiar și in lipsa lor, detalii despre o relație apropiata intre Prințesa Diana și au ieșit la iveala odata cu lansarea unei carți biografice. , a facut dezvaluiri picante despre relația sa cu mama Prințului William și a Prințului Harry, cei doi devenind mai mult decat prieteni apropiați in timp ce era inca maritata…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, detalii despre relația cu Adrian Brancoveanu. Formeaza un cuplu de mai bine de 7 ani. „Nu-ți inchipui ca el e mai calm”

16:25, 18.05.2024 - Andreea Marin si Adrian Brancoveanu se iubesc de mai bine de șapte ani, formand unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. De-alungul anilor, prezentatoarea TV a fost discreta cu viața personala, insa, recent, aceasta a dat detalii interesante despre relația cu partenerul ei.Andreea Marin a…

GSP: Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep. Ce s-a intamplat chiar inainte de meciul de la Paris

15:06, 16.05.2024 - Virgina Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, a urmarit live meciul pe care acesta l-a disputat in turul al turneului de la Trophee Clarins. Simona Halep (32 de ani, locul 1.149 mondial) s-a vazut nevoita sa abandoneze in setul 2 al meciului cu McCartney Kessler, la scorul 7-5, 2-3.

Detalii neștiute din relația Elenei Gheorghe cu fratele ei, Costin Gheorghe! "Ne aliam impotriva lui" / VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Elena Gheorghe, detalii neștiute despre relația cu fratele ei, Costin Gheorghe. Artista vorbește și despre alianța pe care o facea cu sora ei, Ana Parvulescu, impotriva mezinului familiei. Ce "probleme" le facea acesta.

Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit

09:00, 12.04.2024 - Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit Continue reading Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit at Tabu.

Romanița Iovan, detalii picante despre relația cu Irinel Columbeanu: Ce era nevoita sa poarte mereu creatoarea de moda

04:20, 09.04.2024 - Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au avut o relație romantica in tinerețe. Irinel Columbeanu s-a indragostit de ea la prima vedere și a incercat sa o cucereasca folosind metodele sale caracteristice.

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizeaza cei doi, dar și cat este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

22:50, 26.02.2024 - Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?