Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESPRE DANS Beneficiile și avantajele terapiei prin dans

Publicat:
DESPRE DANS Beneficiile și avantajele terapiei prin dans

In opinia psihologului președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa, aceasta forma de terapie se bazeaza pe premisa ca postura și mișcarea influențeaza starea psihica și modul in care funcționeaza o persoana din punct de vedere psihologic. The post DESPRE DANS Beneficiile și avantajele terapiei prin dans first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avantajele și beneficiile purtarii bebelușilor in brațe. De ce ar trebui sa porți sling sau marsupiu

09:05, 19.04.2024 - Beneficiile purtarii bebelușilor sunt nesfarșite și nu doar pentru cei mici: purtarea cu ajutorul unei sling sau a unui marsupiu ergonomic este benefica și pentru bunastarea mamei și a tatalui.

BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație

14:00, 20.03.2024 - O veste buna pentru iubitorii de gustari - nu exista o alegere mai buna pentru gustarile dintre mese decat nucile.  The post BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite

08:20, 10.03.2024 - Aceste masuri sunt menite sa contribuie la un echilibru intre viața profesionala și cea personala a angajaților romani, facilitand adaptarea la schimbarile din viața lor. The post BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer

19:15, 07.03.2024 - Desi multa lume le considera nefolositoare si le arunca, cojile de nuca au, datorita compozitiei lor, cateva calitati extraordinare. The post BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT AJPIS Beneficiile de asistența sociala majorate cu 10,4 %, conform Indicatorului Social de Referința (ISR)

12:46, 06.03.2024 - Toate beneficiile sociale care se raporteaza la Indicatorul Social de Referința (ISR) cresc de la 1 martie 2024, ca urmare a majorarii cu 10,4 % a acestui indicator. Astfel, valoarea ISR crește de la 598 lei, in anul 2023, la 660 lei, anul acesta. The post COMUNICAT AJPIS Beneficiile de asistența sociala…

Beneficiile consumului de apa calda cu semințe de chia dimineața, pe stomacul gol: Descopera avantajele pentru sanatate

17:00, 02.03.2024 - Un obicei aparent simplu, consumul de apa calda cu semințe de chia dimineața pe stomacul gol, poate aduce numeroase beneficii pentru organismul uman, conform specialiștilor in sanatate. Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de…

Beneficiile și proprietațile ceaiurilor din plantelor Ceaiurile din plante

12:25, 22.02.2024 - Oricine a consumat macar o data ceaiuri din plante a constatat ca aroma deosebita pe care o au este incantatoare. The post Beneficiile și proprietațile ceaiurilor din plantelor Ceaiurile din plante first appeared on Informatia Zilei .

Instrumente muzicale second-hand: secretul muzicienilor inteligenți

12:10, 22.02.2024 - Cand pasiunea pentru muzica iși face loc in viața ta, instrumentele muzicale devin esențiale și, daca ar fi sa le cumperi noi, costa destul de mult. Din fericire, daca nu iți permiți achiziționarea unui instrument muzical nou, exista posibilitatea de a opta pentru cele second-hand, aceasta fiind o soluție…


Ce parere ai despre aceasta stire?