Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desert rapid și elegant pentru masa de Anul Nou: Trufe de ciocolată făcute în casă

Publicat:

Un desert senzațional, care va incanta invitații la masa de Revelion, il reprezinta trufele cu ciocolata facute in casa. Sunt ușor de preparat, iar rezultatul este spectaculos: bomboane fine și delicioase. Pot fi servite alaturi de diverse topppinguri sau inghețata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca cu ciocolata, 3 rețete speciale 

11:25, 25.04.2024 - Pasca este nelipsita de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional poate fi reinterpretate intr-o mulțime de feluri. Tot mai des, romanii fac pasca cu ciocolata, adaugand acestui desert o nota cu totul speciala. Pasca este un desert care se face in mod clasic cu branza de vaci, stafide și un aluat…

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Cum au aparut Monica Birladeanu și Valeriu Gheorghița impreuna, la cumparaturi. Cine i-a insoțit pe cei doi

09:36, 08.04.2024 - Monica Birladeanu și medicul Valeriu Gheorghița au atras atenția cu cea mai recenta apariție a lor impreuna. Nu s-a intamplat la vreun eveniment monden sau la vreo petrecere privata, cei doi au mers impreuna la cumparaturi, paparazzi Cancan au dezvaluit și cine i-a insoțit. De aproximativ jumatate de…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu miere și ciocolata. Un desert potrivit pentru intreaga familie

21:05, 30.01.2024 - Eșto cautarea unei modalitați delicioase de a aduce bucurie in casele noastre, gospodinele din intreaga lume descopera o rețeta noua și incitanta pentru prajitura perfecta: o imbinare delicioasa de miere de albine și ciocolata neagra. Aceasta rețeta simpla și tentanta nu doar incanta simțurile gustative,…


Ce parere ai despre aceasta stire?