Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire BIZARĂ în pădure: Ce au filmat doi tineri care se plimbau prin sălbăticie, în provincia canadiană British Columbia (VIDEO)

Publicat:

Doi tineri care se plimbau in provincia canadiana au filmat o creatura bizara și sunt convinși ca este vorba despre legendarul Bigfoot. Cei doi se aflau in excursie cand au vazut ciudata aratare.

Scroll pentru video

Imaginile pe care le-au realizat cei doi tineri care se plimbau prin salbaticie infațișeaza o creatura bipeda și acoperita de par. Figura este vizibila pentru 20 de secunde, dupa care dispare in padure.

”Urs, om, sau altceva?”. Toti cei care cred in existenta lui Bigfoot spera ca aceste imagini ii vor ajuta pe experti sa demonstreze ca este…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canadian National Railway isi suspenda serviciile pe anumite tronsoane din cauza incendiilor de vegetatie

10:15, 14.05.2024 - Canadian National Railway si-a suspendat serviciile pe tronsonul dintre localitatile Fort St. John si Fort Nelson din provincia British Columbia si pana la nord de High Level, in provincia Alberta, din cauza incendiilor de vegetatie, a anuntat luni aceasta companie, potrivit Reuters.

Un barbat care se plimba cu familia intr-o padure a facut o descoperire neasteptata. A sunat imediat la 112 (FOTO)

20:55, 06.05.2024 - O grenada de mana defensiva a fost gasita, luni, intr o padure din localitatea Lozna, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU Botosani.Date oficiale O grenada de mana defensiva a fost gasita intr o padure din localitatea Lozna, in aceasta dupa amiaza, de un barbat. Acesta…

Descoperire macabra intr-o padure din Tulcea. O femeie a fost gasita impușcata

20:51, 29.03.2024 - O tragedie a avut loc in satul Slava Cercheza, unde polițiștii au descoperit trupul unei femei in varsta de 36 de ani, intr-o padure din zona, conform informațiilor furnizate vineri de catre Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Tulcea. Se pare ca femeia a fost impușcata. O femeie din Tulcea s-a impușcat…

Creatura bizara gasita de un pescar. Ce este descoperirea din adancuri care i-a uimit pe privitori

17:50, 14.03.2024 - Un pesacar celebru pentru descoperiririle sale ciudate din adancuri a dezvaluit imagini cu una dintre cele mai recente capturi. Cei care au vazut imaginile au fost curioși sa afle ce este creatura cu infațișare ciudata.

Doi tineri a gasit o creatura ciudata in gradina, au bagat-o in casa și au crescut-o pana cand și-au dat seama ce era, de fapt

17:06, 09.03.2024 - Un cuplu a gasit in propria gradina o creatura mica și ciudata. Cei doi au hotarat sa ia descoperirea la ei in casa și in scurt timp au realizat ce era, de fapt. Cuplul nu a regretat nicio secunda decizia de a adopta „creatura”.

Ce este creatura bizara care a inspaimantat un pescar. Pare un obiect de decor, dar daca o atingi incepe sa miște și ataca

16:55, 06.03.2024 - O creatura marina unica ce traiește in adancuri a fost gasita de un pescar pe barca sa. Deși la inceput nu a știu ce este, cand a vrut sa o arunce peste bord, a inceput sa-i miște in mana. Ce este vietate aparent inofensiva, de fapt.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Descoperire șocanta langa Capitala. O doctorița in varsta de 43 de ani a fost gasita inconștienta intr-o padure. Femeia fusese data disparuta de familie

13:40, 29.02.2024 - Descoperire șocanta chiar langa București. O doctorița in varsta de 43 de ani a fost gasita inconștienta intr-o padure din apropiere de Bragadiru. Polițiștii și jandarmii au cautat-o ore in șir pe femeia care fusese data disparuta de familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?