Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire arheologică în raionul Leova. A fost găsite trei morminte şi mai multe obiecte de cult

Publicat:

Trei complexe arheologice de la sfarșitul epocii antice au fost descoperite in satul din raionul Leova. Sapaturile au inceput cateva zile in urma, timp in care specialistii au gasit trei morminte si mai multe obiecte de cult.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Comoara istorica descoperita in Turda: sute de monede din argint, batute in Regatul Ungariei

09:51, 21.03.2024 - Descoperire istorica impresionanta in centrul orașului Turda. Sapaturile arheologice au scos la iveala aproape 300 de monede, cele mai multe dintre ele din anii 1330. Acestea au fost curațate, restaurate și puse la loc de cinste. "Prin aceasta descoperire acoperim o perioada istorica pentru care nu…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

FOTO Descoperirea momentului: au fost gasite arme romane in Polonia / Arheologii au avut o surpriza uriașa

19:15, 22.02.2024 - Un pasionat de vanatoare de comori a facut recent o descoperire extraordinara intr-o zona impadurita din apropierea orașului Hrubieszow din sud-estul Poloniei, scrie SCIENCE POST, relateaza Rador Radio Romania. Prada include un set de arme antice aruncate intr-o zona mlaștinoasaTezaurul, datand probabil…

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

O noua descoperire arheologica in apropierea Tomis-ului. Noua podoaba e legata de Sfantul Valentin

18:40, 14.02.2024 - O noua descoperire arheologica in apropierea Tomis-ului a adus lumina asupra unei vechi tradiții romane asociate cu dragostea și cisitoria. Arheologii de la MINAC au gasit un inel de bronz cu o gema de carneol intr-o necropola din zona. Inelul, decorat cu

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?