Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denis Vieru a cucerit argintul la Baku

Publicat:

a cucerit medalia de argint la -ul de la Baku, transmite Noi.md cu referire la olympic.md. El a dispus de mongolezul , georgianul și japonezul , fiind invins doar de azerul in finala categoriei de greutate 66 kg.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

WTA Stuttgart: Campioana de Grand Slam a caștigat a treia finala din acest an

15:20, 21.04.2024 - A patra favorita la startul turneului de categorice „WTA 500” de la Stuttgart, kazaha Elena Rybakina s-a impus in finala in fața ucrainencei Marta Kostyuk (27 WTA) in doar doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Adil Osmanov a triumfat la Grand Slam-ul din Antalya

10:45, 31.03.2024 - Judocanul Adil Osmanov a ciștigat Grand Slam-ul din Antalya! El a repurtat 6 victorii in categoria de greutate 73 kg, cu Thelmo Gomes (Portugalia), Joshua Green (Irlanda), Karim Abdulaev (EAU), Bilal Ciloglu (Turcia), Abunalr Sherov (Tadjikistan) și Rashid Mammadaliyev (Azerbaidjan). Pe Mammadaliyev,…

Invinsa surprinzator de Anglia, Irlanda ramane favorita la trofeu in Turneul celor 6 Națiuni

20:25, 10.03.2024 - A mai ramas de disputat o etapa in tradiționala competiție a rugby-ului european, weekend-ul viitor, iar Irlanda pastreaza cele mai mari șanse la victoria finala. Nu mai poate bifa insa și Grand Slam-ul, ca anul trecut, dupa infrangerea in fața Angliei. Inaintea ultimei etape din Turneul celor 6 Națiuni,…

Oradeanul Ioan Dzitac a cucerit medalia de bronz la Grand Prix-ul de la Linz

15:36, 10.03.2024 - Judoka oradean Ioan Dzitac a avut o evoluție remarcabila la concursul european de Grand Prix Upper Austria pentru seniori, desfașurat la Linz (Austria), reușind sa cucereasca medalia de bronz in limitele categoriei 73 kg.

„Un zambet cum nu mai vazuse vreodata” » Detalii din interior despre ziua cea mare a Simonei Halep: „Știa ca avea sa vina marți verdictul”

10:25, 06.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) este, din nou, libera sa participe in turneele de tenis! Suspendarea de 4 ani i-a fost redusa de TAS la 9 luni, perioada pe care dubla caștigatoare de Grand Slam a petrecut-o deja pe tușa # The Athletic, publicație americana apropiata de principalul avocat al Simonei in acest…

Rușii susțin ca au cucerit inca un oraș din estul Ucrainei, dupa victoria de la Avdiivka

17:00, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat, joi, ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

LiveBLOG Ana Bogdan - Karolina Pliskova, in finala Transylvania Open 2024​

17:06, 11.02.2024 - Ana Bogdan incearca duminica sa obțina primul titlu WTA al carierei. Sportiva in varsta de 31 de ani o intalnește pe Karolina Pliskova (fosta lidera mondiala și dubla finalista de Grand Slam) in finala Transylvania Open 2024, iar meciul de la Cluj-Napoca este transmis in format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Gala premiilor Goya: Filmul 'La sociedad de la nieve" si Juan Antonio Bayona au cucerit 12 trofee

08:00, 11.02.2024 - Filmul "La sociedad de la nieve/ Society of the Snow" este marele castigator al Premiilor Goya, cu 12 statuete. Producatorii Belen Atienza si Sandra Hermida si producatorul si regizorul au primit trofeul din partea actritelor din "Totul despre mama mea", Penelope Cruz, Marisa Paredes, Antonia San Juan…


Ce parere ai despre aceasta stire?