Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEMISII pe bandă rulantă pe fondul protestelor: Vicepreședintele ALDE a renunțat la partid

Publicat:

Inca o demisie pe fondul protestelor anti-guvernamentale din ultimele zile. Este vorba de vicepresedintele ALDE , care a decis astazi sa-și dea demisia din ALDE.„Inca ceva… Ca sa nu mai fie discuții, pana la protest imi voi depune demisia din partid.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metroul bucureștean sta pe un butoi cu pulbere! Metrorex pierde clienți pe banda rulanta, iar angajații sunt la un pas de colaps!

13:25, 26.05.2024 - Liderul sindical al Metrorex trage un puternic semnal de alarma și susține ca lucrurile se vor inrautați dramatic in viitorul aproapiat, pentru cei aproape un milion de romani care circula zilnic cu metroul.CITEȘTEAICI DECLARAȚIILE INGRIJORATOARE ALE LUI MARIAN ARTIMON!

(video) Demisii pe banda rulanta la CA Chișinau, discuții pe tonuri aprinse și anunțuri „surpriza”: Ce decizii importante a luat astazi CSM

18:25, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii s-au intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au figurat 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Demisii pe banda rulanta la CA Chișinau: CSM accepta una dupa alta cererile depuse de judecatori

16:01, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Marile magazine lanseaza reduceri pe banda rulanta: Retailerii au trecut pe modul hard-discount

14:35, 26.04.2024 - Inflația din ultimii doi ani a determinat o schimbare in formatele de magazine, cu tot mai mulți retaileri adoptand formatul de discount și hard-discount, nu doar in domeniul alimentar, ci și in moda și electro-IT.

(surse/update) Scandal și demisii pe banda rulanta in PSDE: Mai mulți vicepreședinți au plecat. Sula, acuzat de „colaboraționism cu dominatorul Spinu”

16:25, 22.03.2024 - Ședința Biroului Permanent al Partidului Social Democrat European din Republica Moldova, cu participarea și a președinților organizațiilor raionale, s-ar fi desfașurat cu scantei. Au rasunat acuzații dure la adresa președintelui formațiunii, Ion Sula, iar mai mulți lideri au demisionat din funcții,…

(surse) Scandal și demisii pe banda rulanta in PSDE: Mai mulți vicepreședinți au plecat. Sula, acuzat de „colaboraționism cu dominatorul Spinu”

12:41, 22.03.2024 - Ședința Biroului Permanent al Partidului Social Democrat European din Republica Moldova, cu participarea și a președinților organizațiilor raionale, s-ar fi desfașurat cu scantei. Au rasunat acuzații dure la adresa președintelui formațiunii, Ion Sula, iar mai mulți lideri au demisionat din funcții,…

Nervi in coaliție dupa declarația ministrului Agriculturii / Un lider PNL ii cere demisia: 'Noaptea minții'

14:15, 14.03.2024 - Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunarii in pajiște. „Noaptea minții. Declarațiile recente ale ministrului Agriculturii,…

Un lider PNL ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe Ceaușescu

13:10, 14.03.2024 - Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunarii in pajiște.


Ce parere ai despre aceasta stire?