Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delicatese nordică: Originea melcilor cu mere și scorțișoară

Publicat:

Melcii cu mere și scorțișoara reprezinta o fuziune delicioasa de tradiții culinare, combinand aluatul dospit european cu aroma de mere și scorțișoara, intr-un desert reconfortant și aromat. The post Delicatese nordica: Originea melcilor cu mere și scorțișoara first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

COLIVA: De la radacini agrare la simbolul invierii in tradiția creștina

09:05, 28.04.2024 - Originea colivei se pierde in adancul tradițiilor creștine ortodoxe și catolice, fiind strans legata de practicile de comemorare ale celor decedați. Se crede ca obiceiul prepararii și oferirii colivei dateaza din primele secole creștine, avand radacini in tradițiile agrare pre-creștine, cand graul,…

SOLUȚIA PENTRU BALONARE Scorțișoara in cafea

10:55, 03.04.2024 - Se spune ca scorțișoara conține „antioxidanți puternici și compuși antiinflamatori care pot ajuta la reducerea inflamației din organism The post SOLUȚIA PENTRU BALONARE Scorțișoara in cafea first appeared on Informatia Zilei .

1 APRILIE Originea zilei de 1 Aprilie și farsele sale Istorice

10:45, 01.04.2024 - Ziua de 1 Aprilie, marcata prin tradiții ce dateaza din 1582, iși are originile in schimbarea calendarului și este celebrata prin farse și glume elaborate, reflectand o bogata istorie culturala și participarea activa a mass-mediei in crearea unor pacaleli memorabile. The post 1 APRILIE Originea zilei…

LIMITARE DE VITEZA Olanda: Amsterdam implementeaza limita de viteza de 30 de km la ora

16:05, 16.03.2024 - Amsterdam va deveni primul oras din Regatul Tarilor de Jos care va implementa o limita de viteza de 30 de kilometri la ora pe majoritatea strazilor sale incepand de vineri,... The post LIMITARE DE VITEZA Olanda: Amsterdam implementeaza limita de viteza de 30 de km la ora first appeared on Informatia…

SALARII IN ROMANIA Caștigul salarial mediu in luna ianuarie

18:15, 15.03.2024 - In luna ianuarie a acestui an, castigul salarial mediu net pe țara a fost de 4.859 lei, in scadere cu 220 lei... The post SALARII IN ROMANIA Caștigul salarial mediu in luna ianuarie first appeared on Informatia Zilei .

DELICATESE CULINARA Salata beouf cu ton

12:05, 07.03.2024 - In general, o salata este cu atat mai eleganta in prezentare cu cat este mai simplu ornata. In general, o salata este cu atat mai eleganta in prezentare cu cat este mai simplu ornata. The post DELICATESE CULINARA Salata beouf cu ton first appeared on Informatia Zilei .

DELICATESE TENTANTA Nuci macadamia invelite in ciocolata

11:50, 05.03.2024 - Aceste nuci sunt apreciate fie consumate in stare naturala, prajite sau invelite in crusta de ciocolata. The post DELICATESE TENTANTA Nuci macadamia invelite in ciocolata first appeared on Informatia Zilei .

O delicatese de preparat in acest weekend Galușcuțe din faina-Nokedli cu tocanița din aripioare cu smantana

13:20, 23.02.2024 - O rețeta perfecta pentru acest sfarșit de saptamana!  The post O delicatese de preparat in acest weekend Galușcuțe din faina-Nokedli cu tocanița din aripioare cu smantana first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?