Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia Matache mănâncă doar la restaurant

Publicat:

Din cauza concertelor, dar si a pregatirilor de nunta, este tot mai ocupata, astfel incat casa in care locuieste cu a ramas pe mainile mamei.

Si tot ea le si gateste, insa la acest capitol sunt mari probleme, pentru ca de nenumarate ori a aruncat mancarea pe care le-a pregatit-o.

"M-am saturat sa arunc oale cu mancare stricata. Dupa ce gatesc, ei tot la restaurant merg sa manance. De-acum gatesc doar pentru cateii lor", a spus , pentru Click!

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Pușcaș risca sa fie dat afara din apartamentul in care locuiește cu chirie. Ce s-a intamplat: „Ma simt luat la mișto”

16:45, 30.05.2024 - David Pușcaș trece printr-o perioada dificila. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a anunțat ca risca sa fie dat afara din apartamentul in care locuiește cu chirie in București. Daca in urma cu mulți ani de zile Luminița Anghel era preocupata de bunastarea fiului ei, cantareața a rupt relația cu David…

Risipa alimentara se platește. Un restaurant taxeaza clienții care nu mananca tot ce au in farfurie

07:05, 11.05.2024 - Clienții unui restaurant vor fi taxați suplimentar daca nu mananca toata mancarea din farfurie. Administratorul unui restaurant din Viena, Austria, a decis sa introduca o regula conform careia clienții care nu mananca tot din farfurie vor fi taxați.

Extravaganțe de vedeta. Delia Matache și-a cumparat o pereche de adidași de peste 1.000 de euro VIDEO

23:21, 10.05.2024 - La inceputl lunii mai, artista și-a luat parinții și le-a oferit o vacanța de vis in Italia, unde au petrecut și Paștele. Acum, cantareața și soțul ei, Razvan Munteanu, au ales sa se indrepte spre Elveția, unde au cucerit un nou munte: Muntele Generoso.Inainte de a pleca in marea aventura, Delia le-a…

Extravaganțe de vedeta. Delia Matache și-a cumparat o pereche de adidași de peste 1.000 de euro VIDEO

15:25, 10.05.2024 - La inceputl lunii mai, artista și-a luat parinții și le-a oferit o vacanța de vis in Italia, unde au petrecut și Paștele. Acum, cantareața și soțul ei, Razvan Munteanu, au ales sa se indrepte spre Elveția, unde au cucerit un nou munte: Muntele Generoso.Inainte de a pleca in marea aventura, Delia le-a…

Un restaurant taxeaza clienții care nu mananca tot ce-și pun in farfurie: „Este o risipa completa”

22:10, 09.05.2024 - Incercand sa reduca risipa alimentara, administratorul unui restaurant din Viena a hotarat sa ii taxeze pe clienții care nu mananca tot ce-și pun in farfurie. Masura a fost adoptata, de asemenea, și de un bar din Elveția, relateaza Blick.

Ciorba de pui a la grec ca la restaurant. Care sunt cele doua ingredientele care ii dau gustul desavarșit

14:31, 08.05.2024 -  Ingredientele pe care sa le adaugi in ciorba a la grecCiorba de pui a la grec este un deliciu desavarșit, daca este preparata ca la carte. Chiar daca exista mai multe rețete pe internet, sau in carțile de bucate, doar cu una singura nu vei da niciodata greș. Iata care sunt cele doua ingrediente care…

Cați bani a platit Delia pentru geaca de rafie. Artista și-a luat și caciula la fel: „Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

10:35, 26.03.2024 - Delia a atras din nou atenția fanilor, dupa ce a ales sa poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar cateva sute de lei pentru o geaca și o caciula.Delia Matache, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar indrazneț și nonconformist, a reușit sa atraga…

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?