Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deea de la "Insula iubirii" nu-şi poate reveni după moartea tatălui ei! Ultimele cuvinte pe care i le-a spus înainte să înceteze din viaţă: "M-a rugat să nu plâng!"

Publicat:

la X Factor! Dupa ce s-a scaldat în ape tumultoase în show-ul &"Insula iubirii&" de la Antena 1, sau Deea vrea la X Factor.

Focoasa bruneta s-a prezentat la audițiile cu juriul și a marturisit ca viseaza sa fie pe scena și sa aiba o cariera în muzica: &"Îmi doresc din tot sufletul sa devin un artist și mi se pare ca X Factor e ceea ce am eu nevoie. Sunt cântareț amator și-mi doresc din suflet sa evoluez&", spune ea.

Deși foarte emoționata și nu în cea mai buna…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Veneciuc, mesaj dureros la trei luni de la moartea tatalui. Vedeta sufera in urma pierderii parintelui: „Nu-mi vine sa cred” / FOTO

12:11, 20.05.2024 - Andreea Veneciuc trece printr-o perioada dificila dupa moartea tatalui sau. In urma cu trei luni, parintele creatoarei de moda s-a stins din viața și a lasat in urma multa durere. Cei doi aveau o relație apropiata, astfel ca dorul este imens și inca nu-i vine sa creada cele intamplate.

„Durerile disparusera aproape complet! Am putut reveni la viața și la obiceiurile de dinainte!”

10:35, 16.05.2024 - Deseori, oamenii ajung la medic doar atunci cand simptomele devin greu de suportat, ignorand semnalele de alarma sau, mai grav, alegand sa se trateze singuri acasa, astfel incat starea lor se agraveaza.

Florin Piersic, primele sale cuvinte de la spital: Sunt pe maini bune

13:36, 08.05.2024 - Marele actor Florin Piersic a transmis primele sale cuvinte de la spital, dupa ce a fost internat și operat la genunchi. Intr-o declarație exclusiva pentru Antena 3 CNN, maestrul a trimis ganduri bune pentru fanii sai și i-a asigurat ca este in ingrijirea

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Inteligența artificiala prezice viața și moartea

10:25, 21.03.2024 - O echipa de cercetatori din Danemarca a dezvoltat un algoritm de inteligența artificiala numit life2vec care poate prezice o gama larga de evenimente din viața unei persoane, inclusiv moartea.

Oana Roman, primul interviu dupa moartea Mioarei Roman: „Mama a botezat peste 50 de copii orfani”

16:11, 10.03.2024 - Oana Roman a oferit primul interviu, dupa ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viața pe 23 februarie. Fiica lui Petre Roman a vorbit la Antena 3 CNN despre momentul in care și-a luat ramas bun de la mama sa, dar a anunțat și ca va publica o carte in memoria acesteia.Pe 24 februarie, Mioara Roman…

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…


Ce parere ai despre aceasta stire?