Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECLARAȚIE // SUA a informat Procuratura Anticorupție că Gofman NU se poate prezenta la audieri după dezvăluirile făcute?

Publicat:

Procuratura Anticorupție a informat, astazi, ca fostul angajat al Centrului Național Ancticorupție, , care a dezvaluit ca furtul din sistemul bancar a fost coordonat de o persoana din anturajul lui , nu s-a prezentat repetat la audieri și amenința ca acesta va fi adus forțat sa depuna marturii. Gofman, insa, anunța ca este in SUA unde ofera consu...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Catalin Dobrescu, prima reacție dupa dezvaluirile facute de Oana Radu: „Mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult”

16:40, 01.04.2024 - Dupa acuzele aduse zilele trecute de Oana Radu (30 de ani), in mediul online, fostului ei soț, Catalin Dobrescu, cu care a fost casatorita timp 3 ani, și de care a divorțat in noiembrie 2023, a avut și el niște reacții, noteaza click.ro. „Singura mea declarație este asta și o sa va șocheze probabil,…

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

VIDEO Teroriștii care au ucis peste 115 de persoane in Moscova voiau sa fuga in Ucraina: Dezvaluirile facute de FSB

13:45, 23.03.2024 - Presupusii autori ai atacului de vineri asupra unei sali de concerte de la periferia Moscovei, in care au murit peste 115 persoane, ar fi folosit "arme automate" si au incendiat cladirea cu un "lichid inflamabil", a transmis sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, in timp ce serviciile de securitate…

Vacanța De Vedeta. De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee. Dezvaluirile facute de cei doi concurenți de la Power Couple Romania / VIDEO

16:00, 09.03.2024 - De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee de-a lungul anilor. Ce au dezvaluit cei doi concurenți de la Power Couple Romania, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Dezvaluirile dureroase facute de Catalin Ștefan, soțul administratorei blocului distrus de incendiu din Valencia. Mama și fiica lui se aflau in locuința: „Am vazut...”

11:55, 26.02.2024 - Incendiul devastator care a cuprins un bloc din Valencia a lasat in urma nu doar pagube materiale, ci și amintiri dureroase pentru locuitorii afectați. Printre aceștia se numara și Catalin Ștefan, soțul administratoarei, ale carui dezvaluiri aduc in prim-plan dramatismul și impactul tragic al evenimentului.

Simona Halep, prima declarație dupa trei zile de audieri la TAS

16:50, 09.02.2024 - ​Simona Halep a fost audiata timp de trei zile de catre cei de la TAS, iar la ieșirea de la audieri, fosta lidera mondiala a aratat incredere și speranța in ceea ce privește dovedirea nevinovației sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?