Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie de urgenţă: FC Botoşani intră în Liga 3 cu a doua echipă, MÂINE ar trebui să joace

Publicat:

In sedinta Comitetului de Urgenta al de Fotbal (FRF), care a avut loc vineri la Bucuresti, s-au decis, cu unanimitate de voturi, sa se ia act de cererea de retragere a echipei ACS din campionatul Ligii 3.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unirea Slobozia poate cuceri matematic titlul de campioana in Liga a 2-a

09:35, 02.05.2024 - Unirea Slobozia poate cuceri matematic, in etapa a 8-a a play-out-ului, care incepe joi, titlul de campioana in Liga 2, potrivit Federației Romane de Fotbal.Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii secunde incepe joi la Mioveni, de la ora 17.00, cu partida dintre CS Mioveni și AFK Csikszereda.

Atacantul Hakim Abdallah (Dinamo), suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a FRF

08:20, 01.05.2024 - Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri si amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, in sedinta sa de marti, pentru cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani.''AFC Botosani vs.

Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani, SUSPENDAT pentru doua meciuri dupa scandalul cu Dinamo

09:25, 27.04.2024 - Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani, SUSPENDAT pentru doua meciuri dupa scandalul cu Dinamo Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, a fost suspendat pentru doua meciuri de catre Comisia de Disciplina a Federației Romane de Fotbal (FRF), in ședința desfașurata luni, in urma primirii unui cartonaș…

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

Comisia de Recurs o incurca pe UTA! Ce s-a decis azi la FRF

17:55, 04.04.2024 - BUCUREȘTI. De cateva minute, a luat sfarșit ședința Comisiei de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal. S-a luat in discuție apararea celor de la UTA, vizavi de incidentele de la meciul cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, din ultima runda a sezonului regulat a Superligii.

Polițistul, accidentat in timp ce dirija circulația, se zbate intre viața și moarte: Mutat de urgența la un spital din București

10:20, 30.03.2024 - Tanarul polițist din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce se afla in serviciu, se afla in stare grava . El a fost transferat la o clinica din București, in coma.  Tanarul polițist in varsta de 24 de ani a fost implicat intr-un accident vineri seara, in timp ce iși desfașura atribuțiile de…

CSA Steaua acuza FRF ca nu respecta clubul și pe suporterii steliști

23:40, 27.03.2024 - Clubul Sportiv al Armatei Steaua sustine ca FRF a dat inca o data dovada ca nu respecta Steaua si pe suporterii sai, dupa ce, intr-un comunicat la Comisiei de Disciplina si Etica, gruparea stelista este denumita CSA Steaua Armatei. Intre timp, eroarea de pe site-ul frf.ro a fost remediata. ”Puteti…


Ce parere ai despre aceasta stire?