Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în ancheta privind moartea Cristinei Țopescu: Cei doi câini găsiți morți în casa jurnalistei, duși la Institutul de Sănătate Animală

Publicat:

Cei doi caini gasiți morți in casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite in anchete, a spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantul , , conform Mediafax.

Citește și: SECRETIZAREA salariilor din MAI si MApN, impusa pe ASCUNS de PNL, a EȘUAT cu stil: lista beneficiarilor din IPJ Timiș .

Conform sursei citate, cei doi caței gasiți fara suflare in casa au fost duși luni, de angajații Direcției Sanitar-Veterinare București la IDSA.

„Acesta este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Morți suspecte la Terapie Intensiva. Ancheta la un spital din București

15:40, 11.04.2024 - Sunt anchete de amploare la spitalul Sfantul Pantelimon din București, in urma unor acuzații privind moartea unor pacienți de la Terapie Intensiva. Aceștia ar fi primit tratament in doze mult sub necesar, ceea ce a dus la moartea lor, acuza medici din spital.

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Niciun vinovat dupa ce doi oameni au fost uciși de o haita de caini, la Braila. Ancheta a durat opt ani, iar faptele s-au prescris

14:30, 27.03.2024 - Expertizele genetice au stabilit ca 23 de caini extrem de agresivi au ucis un barbat și o femeie pe marginea drumului european 584, in județul Braila. Proprietarul animalelor a scapat de raspunderea penala pentru ca ancheta a durat 8 ani, iar fapta s-a prescris.

Barbat cercetat sub control judiciar dupa ce a ucis pisica unui vecin din razbunare

14:45, 14.03.2024 - Un barbat este cercetat sub control judiciar dupa ce, in urma unor conflicte cu un vecin, i-a ademenit si ucis pisica. Barbatul a fost inregistrat de camerele de supraveghere cand a aruncat pisica moarta in strada, scrie News.ro. Ancheta a inceput dupa ce, pe 10 martie, Serviciul pentru Protectia Animalelor…

Cinci schiori au fost gasiți morți in Elveția. Un al șaselea este in continuare cautat

10:06, 11.03.2024 - Cinci schiori au fost gasiti morti in sudul Elvetiei, iar cel de-al saselea membru al grupului este in continuare cautat, a anuntat luni politia, citata de agentia DPA, preluata de Agerpres.

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Polemica in Dinamo - Hermanstadt! Decizie de neințeles intr-o faza complicata pentru „caini”

20:00, 27.02.2024 - Dinamo a intrat in avantaj la pauza meciului cu Hermannstadt (!-0), dupa ce in finalul primei reprize a avut loc o faza extrem de controversata. Dupa scandalul de la FCU Craiova - Poli Iași, cand in camera VAR, s-au tras greșit liniile și s-a anulat eronat un gol al moldovenilor, și in Dinamo - Hermannstadt…

Mama si fiu, gasiti morti dupa mai multe zile intr-o locuinta din Targu Mures

09:20, 17.02.2024 - O femeie de 88 de ani si fiul ei de 57 de ani au fost gasiti morti, vineri, intr-o locuinta din Targu Mures, informeaza Observatornews. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce cei doi nu au mai raspuns in ultima saptamana. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.Cei doi locuiau cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?