Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De trei ori, Loredana Toma!

Publicat:

Campioana mondiala en titre a castigat, aseara trei medalii de aur, iar trei de argint la categoria 63 kg (smuls, aruncat si total) din cadrul de haltere de la Izvorani. In varsta de 22 de ani, a dominat intregul concurs, neavand practic emotii pentru titlul european. Dupa ce si-a adjudecat aurul la smuls, ea a ridicat la aruncat 121 kg, 126 kg si 131 kg. Ea a fost urmata de cealalta sportiva roman (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camionagiu roman ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

22:40, 13.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene, in cadrul unei anchete pentru asasinat, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, a indicat luni parchetul din Namur (centru), transmite AFP.

Șofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canalizare aruncat de pe un pod

08:30, 13.05.2024 - Un șofer roman de TIR a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un capac de canalizare, aruncat de pe un pod, i-a... The post Șofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canalizare aruncat de pe un pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sfarșit trafic pentru un șofer de TIR roman - Ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

17:35, 12.05.2024 - In noaptea de vineri spre sambata, un șofer roman de camion a fost ucis pe o autostrada din Valonia cand cineva a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Parchetul a deschis o ancheta, relateaza presa din Belgia.Incidentul a avut loc in jurul orei 1.

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

Inca un sportiv roman calificat la Jocurile Olimpice! Luptatoarea Andreea Beatrice Ana merge la Paris

18:20, 07.04.2024 - Luptatoarea Andreea Beatrice Ana s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, dupa sambata ce a atins semifinalele categoriei 53 kg la Turneul Preolimpic European de lupte la Baku. Campioana europeana la categoria 55 kg in urma cu o luna si jumatate la Bucuresti, Andreea Beatrice Ana a trecut in…

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Alexandra Alexe, locul 6 la Europenele de la Sofia

22:30, 19.02.2024 - Sportiva romana Alexandra Alexe s-a clasat pe locul 6 la stilul aruncat, luni seara, in cadrul categoriei 87 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, potrivit Agerpres. Alexe a incheiat cu 121 kg, dupa ce a ratat ultima incercare, la 125 kg.La stilul smuls, romanca a ocupat locul…


Ce parere ai despre aceasta stire?