Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De pe străzile din Centrul Vechi, pe scena X Factor. Concurentul care le va da bătai de cap juraților

Publicat:

De pe strazile din ,  pe scena X Factor. Sarcina grea, saptamana aceasta, pentru Delia, Carla’s Dreams, si .! Jurații X Factor s-au vazut nevoiți sa cantareasca prestația unui barbat care canta deja de peste 26 de ani. De pe strazile din ,  pe scena X Factor pentru a-și arata talentul Romulus Țirdea, un cantareț cunoscut unora datorita concertelor sale ad hoc de pe strazile din al Bucureștiului, povestește ca a avut nevoie de mult curaj pentru a se infațișa pe scena X Factor. Deși canta de 26 de ani, Romulus a avut emoții la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU EXCLUSIV Satoshi, noul artist moldovean, gata sa cucereasca scena romaneasca. „Romania este deschisa sa ne susțina”

15:40, 22.05.2024 - Satoshi este o voce fresh in peisajul muzicii urbane, un artist din Republica Moldova, gata sa cucereasca scena romaneasca. Artistul a ajuns sa fie cunoscut in țara noastra, odata cu colaborarea cu Carla's Dreams.

Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale

09:31, 21.05.2024 - Solistul trupei Carla's Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale Continue reading Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale at Tabu.

Pitești. Peste 10.000 de spectatori la concertul Carla`s Dreams și Delia

19:20, 20.05.2024 - Duminica seara, primariei Pitești a devenit neincapatoare la concertul Carla’s Dreams și Delia. Peste 10.000 de spectatori au venit sa admire un show live cu soliști speciali. Pitești Fest continua și in zilele urmatoare! Articolul Pitești. Peste 10.000 de spectatori la concertul Carla`s Dreams și Delia…

VIDEO Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena drogat. Reacția artistului

00:11, 20.05.2024 - Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”.

Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena sub influența substanțelor interzise, intr-un TikTok viral. „Aștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO

20:25, 19.05.2024 - Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”. Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost contactat pentru comentarii.

Zilele Piteștiului! Ce evenimente au loc in acest weekend

10:25, 18.05.2024 - Inca de vineri, 17 mai, a inceput Pitești Fest-Zilele Piteștiului. Argeșenii se pot bucura de concursuri muzicale, de șah și intreceri sportive, spectacole de teatru, festival culinar in centru, dar și un concert cu Delia și Carla’s Dreams. Sambata, 18 mai: ora 09:00 – „Dansul Florilor”: concurs Ranking…

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?