Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De la ce se abține Daniela Crudu în sarcină. Care este alimentația fostei asistente TV: "Îmi e rău de la..." / VIDEO

Publicat:

De cand s-a aflat ca este insarcinata, showbiz-ul romanesc a "explodat". Fosta asistenta de la Antena 1 a uimit pe toata lumea, dupa ce a dat vestea cea mare. Bruneta va deveni mamica pentru prima oara. De curand, intr-un interviu, acordat in exclusivitate pentru , vedeta a dezvaluit de la ce alimente se abține pe timpul sarcinii, dar și cat de atenta este acum la ceea ce consuma.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deznodamantul telenovelei politice din Mehedinți: Un primar iși continua mandatul, obținand un scor zdrobitor in fața fostei soții

12:50, 10.06.2024 - Locuitorii din comunca Gogosu, judetul Mehedinti, au avut de ales pentru functia de primar, intre actualul edil si fosta lui sotie, cu care s-a aflat in divort in plina campanie electorala. Invingator a fost edilul Jean Rogoveanu, care isi mentine functia, iar pe locul al doilea s-a clasat fosta sotie.

Tragedie imensa in familia Ginei Gogean: mama fostei campioane a murit intr-un accident provocat de sora sportivei

19:30, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan și a intrat cu mașina intr-un tir, conform Antena 3.Accidentul a avut loc sambata dimineata, la Piscu (jud.


Ce parere ai despre aceasta stire?