Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce se întorc ucrainencele însărcinate să nască în țara distrusă de război. Povestea unei tinere mămici

Publicat:

Intr-o țara aflata in plin razboi, ucrainencele refugiate aleg sa se intoarca pentru a deveni mamici. Din varii motive, inclusiv anumite credințe complet eronate și dezinformare, femeile iși risca atat propria viața, cat și pe a bebelușilor lor, pentru a da naștere la ele acasa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania se pregatește intens de razboi: Generalii estimeaza escaladarea conflictului din Ucraina

15:06, 22.05.2024 - Generalul-locotenent Gheorghița Vlad, șeful Statului Major al Apararii, a anunțat recent ca Romania se pregatește intens pentru o posibila escaladare a conflictului din Ucraina. Aceasta declarație vine intr-un moment in care tensiunile din regiune sunt in creștere, iar incertitudinile geopolitice impun…

Razboi in Fașia Gaza. Raid aerian israelian la Nuseirat. Peste 30 de palestinieni au fost uciși

16:50, 19.05.2024 - Forțele israeliene au lansat o lovitura aeriana, duminica dimineața, care a provocat moartea a peste 31 de persoane in tabara de refugiati de la Nuseirat, in centrul Fasiei Gaza, a anunțat Protecția Civila, potrivit AFP.

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregatește de un razboi lung cu Occidentul

07:01, 16.05.2024 - Prezența unui civil in fruntea ministerului apararii din Federația Rusa și recenta modificare a legii invațamantului din China, prin care elevii din gimnaziu vor fi obligați sa faca instrucție militara, lasa loc la interpretari. Dintre toate opiniile, cea mai credibila este varianta intenției “partenerilor…

Uluitor: sute de femei au ramas insarcinate in timp ce urmau un tratament de slabit! Ce este "fenomenul Ozempic"

23:21, 10.05.2024 - Medicii spun ca fenomenul "bebelușilor Ozempic" a aparut pentru ca scaderea in greutate corecteaza dezechilibrele hormonale și crește fertilitatea. In plus, experții spun ca medicamentele pentru slabit ar putea chiar sa reduca eficacitatea pilulelor contraceptive. Utilizarea Ozempic si a altor produse…

Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi și ataca guvernul de la Kiev: „De ce sa ma intorc sa lupt? Pentru ce?”

20:46, 28.04.2024 - O hotarare recent adoptata de presedintele Zelensky ii obliga pe barbați sa se intoarca in Ucraina daca au nevoie sa-și inlocuiasca pașapoartele, dar atunci o parte dintre ei, cei cu varste cuprinse intre 18 și 60, risca sa fie recrutați in armata.

Șocul vieții pentru parinții unei tinere: Fata le-a furat banii si a inlocuit bancnotele cu unele false

15:10, 25.04.2024 - O femeie in varsta de 24 de ani a fost reținuta dupa ce a furat bani din locuința parinților și i-a inlocuit cu bancnote falsificate. Parinții au descoperit fapta cand au incercat sa converteasca valuta, iar poliția a demarat o ancheta.

Cum a reușit o femeie sa nasca de doua ori in doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”

17:10, 12.04.2024 - O femeie a uluit lumea, dupa ce a reulit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Femeia a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația ei este incredibila. Tanara de 22 de ani a trecut prin chinuri la care nu se aștepta.


Ce parere ai despre aceasta stire?