Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce sar în aer zeci de metri turelele tancurilor ruseşti VIDEO

Publicat:

In tancurile rusesti, munitia este pastrata in turela tancului, neprotejata, iar in momentul in care acesta este atacat, are loc o reactie in lant: toate proiectilele explodeaza, iar turela se comporta ca dopul unei sticle de sampanie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa schimbe tancurile ucrainiene pentru a rezista dronelor rusesti

05:00, 27.04.2024 - Telegraph a dat o „rețeta” pentru salvarea tancurilor pe prima linie. Eficacitatea dronelor rusești in timpul loviturilor asupra tancurilor americane poate fi redusa radical, a menționat publicația occidentala.

Ucraina lanseaza un apel la crearea de interceptoare care sa doboare dronele de supraveghere rusești

18:40, 05.04.2024 - Ucraina intenționeaza sa construiasca drone interceptoare cu ajutorul carora ar putea dobori drone de supraveghere rusești intr-o maniera economica, ceea ce i-ar permite sa-și conserve rachetele de aparare aeriana, relateaza Insider.

Serviciile poloneze anunța o operațiune impotriva unei rețele rusești de spionaj

15:40, 28.03.2024 - Agenția pentru Securitate Interna a Poloniei (ABW) a anunțat, joi, o operațiune in desfașurare care vizeaza o rețea ruseasca de spionaj. Operațiunea are loc in coordonare cu servicii din alte țari.

Medvedev, dupa ce rachete rusești au cazut la 150 de metri de coloana oficiala a lui Zelenski in Odesa: „E pacat ca soarta a decis altfel”

21:05, 07.03.2024 - Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a afirmat joi, despre atacul din Odesa in care Volodmir Zelenski a fost la un pas de moarte, ca și-ar fi dorit sa planifice bombardamentul astfel incat președintele ucrainean sa fie ucis. „Nu conteaza cine deține funcția de lider al regimului neo-nazist,…

Medvedev, dupa ce rachete rusești au cazut la 150 de metri de Zelenski in Odesa: E pacat ca soarta a decis altfel

18:25, 07.03.2024 - Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a afirmat joi, despre atacul din Odesa in care Volodmir Zelenski a fost la un pas de moarte, ca și-ar fi dorit sa planifice bombardamentul astfel incat președintele ucrainean sa fie ucis. „Nu conteaza cine deține funcția de lider al regimului neo-nazist,…

Maia Sandu pune degetul pe rana Republicii Moldova: Nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti

20:10, 01.03.2024 - Maia Sandu pune degetul pe rana Republicii Moldova: Nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti Republica Moldova nu "se rupe" de Rusia, ci de "Rusia agresiva", care a invadat in urma cu doi ani Ucraina, a declarat presedinta Maia Sandu in cadrul emisiunii "Cabinetul din umbra"…

Maia Sandu: Nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti

19:50, 01.03.2024 - Republica Moldova nu "se rupe" de Rusia, ci de "Rusia agresiva", care a invadat in urma cu doi ani Ucraina, a declarat presedinta Maia Sandu in cadrul emisiunii "Cabinetul din umbra" de la Jurnal TV, subliniind "nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti".

Maia Sandu: „Noi nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti”

11:45, 01.03.2024 - Republica Moldova nu „se rupe” de Rusia, ci de „Rusia agresiva”, iar Chisinaul isi doreste sa vada o Rusie „pasnica si democratica” in viitorul apropiat, cu care sa construiasca „relatii bune”, a declarat joi seara, intr-o emisiune TV, presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu.


Ce parere ai despre aceasta stire?