Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să nu dezgheți niciodată carnea la temperatura camerei. Cu toții facem așa, dar nu știm la ce risc ne expunem

Publicat:

Acest obicei il regasim la multe gospodine, fara ca macar sa iși dea seama ca fac ceva rau. Afla din randurile de mai jos de ce poate reprezenta un mare pericol pentru sanatate sa consumi o carne decongelata la temperatura camerei!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discurs devastator al lui Camora, dupa umilința cu Farul: „Nu se poate așa ceva! Ne facem cu toții de rușine!”

22:45, 19.04.2024 - Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Mario Camora, capitanul „feroviarilor”, a avut un discurs extrem de dur. Mario Camora, devastat dupa Farul - CFR Cluj „Ne facem cu toții de rușine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astazi nu am intrat bine in meci,…

De ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

15:25, 16.04.2024 - Descongelarea puiului este o sarcina care necesita puțina atenție daca vrem sa evitam riscuri pentru sanatate și sa ne bucuram la maximum de proprietațile sale nutriționale fara probleme. Iata de ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei și la ce pericole te poți expune daca…

Arhiepiscopul Calinic Argeșeanul. „Ce trebuie sa facem noi”

17:45, 03.04.2024 - Demers inedit. Arhiepiscopul Calinic Argeșeanul a transmis cateva recomandari credincioșilor cu privire la praful saharian care a ajuns deasupra Romaniei. „Praf saharian deasupra Romaniei! Ne ustura ochii: Nu va speriați! Prin mijloacele de comunicare prin eter, am aflat dimpreuna, ca din necuprinsul…

La 30 de ani de „Jurnal de Arges”, avocatul Sorin Visinescu ne-a urat: „Sa fiti cu totii sanatosi si lesne victoriosi in tot ce intreprindeti!”

15:30, 03.04.2024 - Pe adresa redacției noastre continua sa soseasca mesaje de felicitare cu prilejul implinirii a 30 de ani de apariție neintrerupta a „Jurnalului de Argeș”. Iar unul dintre acestea ii aparține avocatului Sorin Vișinescu, fost secretar general al Camerei de Comerț și Industrie Argeș, cititor al „Jurnalului”…

Ne așteapta un Paște scump! Carnea de miel…

11:01, 29.03.2024 - Scumpiri peste scumpiri in magazine și piețe. Turdenii spun ca se ridica in mod nejustificat prețul la diverse produse odata cu apropierea sarbatorilor pascale. Și oierii spun ca ne putem aștepta ca sa platim mai mult pentru carnea de miel, in medie cu 10 lei/kg. in plus fața de anul trecut. Tot mai…

Sfaturi de ingrijire a orhideelor. Ce trebuie sa facem pentru ca planta sa ramana inflorita cat mai mult timp

14:40, 20.02.2024 - Bazele ingrijirii orhideelor- Lumina și temperatura. Orhideele se dezvolta intr-un mediu luminos, fara lumina directa a soarelui, care le-ar putea arde frunzele delicate. O fereastra orientata spre est sau vest este ideala, oferind lumina moale de care au nevoie. Temperatura ideala variaza in funcție…

Greseala pe care o facem cu totii cand preparam clatite. Un bucatar de top isi dezvaluie secretul

11:05, 14.02.2024 - Cu toate ca rețeta este una cat se poate de simpla, foarte mulți evita sa facaacest desert delicios. De ce? Prepararea dureaza destul de mult și este un proces ce necesita atenție și ceva dexteritate. In plus, de multe, ori, rezultatul nu este cel dorit. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala…

Cum se pastreaza corect maioneza: nu se mai taie și nici nu rancezește. Cand NU trebuie ținuta la frigider

09:00, 07.02.2024 - De obicei, maioneza nedeschisa trebuie pastrata la temperatura camerei. Odata deschisa, ar trebui sa fie bagata in frigider pentru a-și pastra durata de valabilitate și calitatea. Este recomandat sa fie pastrata la loc racoros și uscat, ferita de razele soarelui, in camara sau dulap.„In timp ce refrigerarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?