Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este mierea de rapiţă atât de căutată. Motivele pentru care este considerată o adevărată comoară cu nutrienți

Publicat:

Mierea de rapița este o miere rara și apreciata in intreaga lume datorita proprietaților sale terapeutice și culinare unice. Din pacate, aceasta miere devine din ce in ce mai rara, fiindca plantele de rapița sunt adesea modificate genetic sau tratate cu pesticide, iar albinele nu mai pot culege polenul sau pot muri daca il culeg. Cu toate acestea, sunt disponibile pentru vanzare de la diverși apicultori.Proprietațile terapeutice ale mierii de rapița sunt uimitoare. Aceasta are proprietați antiinflamatorii și antimicrobiene, care ajuta la imbunatațirea sistemului imunitar, combaterea bolilor inflamatorii…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Suc de castraveți: beneficii pentru sanatate și reacții adverse

15:46, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact beneficiile consumului zilnic de suc de castraveți. In plus, descoperiți și care sunt potențialele reacții adverse, la care cu siguranța ar trebui sa acordați mare atenție.Beneficiile sucului de castravețiPoate ajuta la pierderea in greutateSucul de…

Probiotice – eficiente sau placebo?

05:15, 09.04.2024 - Probioticele sunt bacterii vii sau drojdii promovate ca avand diverse beneficii pentru sanatate. Ele sunt de obicei adaugate in iaurturi sau luate ca suplimente alimentare și sunt adesea descrise ca fiind bacterii „bune” sau „prietenoase”. Se considera ca probioticele ajuta la restabilirea echilibrului…

Mierea de salcam de pe rafturile supermarketurilor, facuta in realitate din rapita? Ce spun rezultatele testelor

18:25, 02.04.2024 - Dupa uleiul de masline facut din floarea soarelui, descoperim mierea de salcam facuta, in realitate, din rapita. Mai multe probe cumparate de la supermarket au picat testul de laborator. Producatorul da vina pe o contaminare. Greseala sau nu, consumatorii platesc pretul: mierea de salcam e mai scumpa…

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…

Cele mai bune ceaiuri pentru colon. Remedii care te pot ajuta sa ai un tranzit normal

21:45, 21.02.2024 - Exista mai multe tipuri de ceaiuri care pot avea multiple beneficii pentru colon. De exemplu, ceaiurile de menta și ghimbir pot ajuta la ameliorarea simptomelor digestive precum balonarea și inflamația. Ce poți face ca sa ai un tranzit normal și sa previi balonarea.

Masca pentru creșterea parului cu miere și scorțișoara

18:50, 06.02.2024 - Aflați in randurile urmatoare cateva aspecte legate de remediul natural pentru creșterea parului, rețeta alcatuita din miere și scorțișoara, pentru care se afla și beneficiile acestora, dar și o rețeta pentru a prepara masca chiar acasa.Beneficiile oferite de masca cu miere și scorțișoaraProprietațile…

Beneficiile uleiului de rozmarin pentru creșterea parului: proprietați antimicrobiene și antiinflamatorii

16:05, 03.02.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact, beneficiile uleiului de rozmarin, in ceea ce privește creșterea parului, dar și cum puteți prepara maști de par cu acest ingredient.Beneficiile uleiului de rozmarin pentru par și scalpProprietați antimicrobiene și antiinflamatoriiUn prim beneficiu…

Beneficiile uleiului de rozmarin pentru creșterea parului: proprietați antimicrobiene și antiinflamatorii

13:45, 02.02.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact, beneficiile uleiului de rozmarin, in ceea ce privește creșterea parului, dar și cum puteți prepara maști de par cu acest ingredient.Beneficiile uleiului de rozmarin pentru par și scalpProprietați antimicrobiene și antiinflamatoriiUn prim beneficiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?