Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce creşte de Sărbători riscul de a deveni anxioşi sau depresivi

Publicat:

Asteptarile nerealiste, presiunile financiare si angajamentele excesive pot provoca stres si anxietate in timpul Sarbatorilor. Ceea ce pentru unii aduce bucurie, pentru altii se poate transforma intr-un morman de frustrari. Chiar si ideea de a se aduna intr-o camera aglomerata, sau de a face schimb de cadouri devine pentru anumite persoane sufocanta. De ce si ce e de facut explica, pentru Adevarul, un specialist in psihoterapie

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Romania asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuza sa munceasca, chiar cu riscul de a le pierde

05:45, 24.04.2024 - Conform datelor furnizate pentru „Adevarul” de catre Ministerul Muncii, in Romania erau, marți, 23 aprilie, nu mai puțin de 236.864 beneficiari ai venitului minim de incluziune, ce inlocuiește fostele ajutoare sociale.

Celibatul crește riscul de ingrașare, spun cercetatorii: Femeile sunt mai predispuse sa manance haotic

04:50, 17.04.2024 - Un studiu recent realizat de UCLA Health din Los Angeles a scos la iveala o legatura ingrijoratoare intre singuratatea la femei și tendința lor de a consuma alimente nesanatoase. Femeile care se simt singure tind sa manance mai mult și mai prost. Au o preferința pentru alimentele bogate in zahar.

Șerpii devin din ce in ce mai activi in zonele montane. Riscul de a fi mușcat crește considerabil

21:36, 10.04.2024 - Intalnirile cu serpii pe munte devin din ce in ce mai dese si in cele mai nebanuite locuri. Trei sferturi dintre muscaturile de sarpe apar la persoanele care ating serpi si sunt imprudente, avertizeaza Salvamont Mureș.

Fibrilația atriala crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori

18:45, 04.04.2024 - Fibrilația atriala (cel mai frecvent tip de aritmie cardiaca) crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori, cu consecințe fatale in 30% din cazuri și invaliditate pentru jumatate dintre cei afectați, potrivit mediafax.

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Obezitatea infantila crește riscul de probleme musculo-scheletice

17:25, 13.03.2024 - Un nou studiu a identificat o legatura ingrijoratoare intre obezitatea infantila și problemele musculo-scheletice. Cercetarea, publicata in revista Archives of Disease in Childhood, a analizat datele a peste 120.000 de copii din Marea Britanie.

China acuza SUA ca a dat ”unda verde continuarii macelului” din Fașia Gaza. „Crește riscul unui razboi mai amplu”

08:10, 21.02.2024 - China critica dur SUA pentru ca s-a folosit de dreptul de veto la o rezoluție a Consiliului de Securitate al ONU care cerea o incetare... The post China acuza SUA ca a dat ”unda verde continuarii macelului” din Fașia Gaza. „Crește riscul unui razboi mai amplu” appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?