Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce carnea și legumele nu se taie pe același tocător

Publicat:

Orice gospodina care gatește probabil procedeaza la fel. Incepe intii sa felieze carnea, apoi legumele. Fara sa schimbe sau sa spele tocatorul. Dar specialiștii in microbiologie susțin ca este un lucru greșit și extrem de periculos. Carnea și legumele nu se taie pe același tocator din cauza bacteriilor. Dr. , microbiolog, susține ca un tocator conține de 200 de ori mai multe bacter

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi utile pentru a scapa de mirosul corporal neplacut. Problema care nu le da pace multor romani

23:45, 08.04.2024 - Consulta un medicPrimul și cel mai important pas in abordarea mirosului corporal este consultul medical. Anumite afecțiuni, cum ar fi infecțiile bacteriene, pot fi cauza acestui simptom. Identificarea și tratarea cauzei de baza este esențiala pentru a rezolva problema in mod eficient.Ajustari in alimentațieAlimentația…

Cit costa fructele, legumele, carnea și peștele la Piața Centrala din Chișinau?

17:20, 26.03.2024 - Administrația Pieței Centrale din Chișinau a publicat pe pagina sa de socializare noi date privind prețurile produselor agricole comercializate in piața, din care cetațenii pot trage singuri concluzia care produse s-au scumpit și care s-au mai ieftinit la piața din capitala in ultimele zile, transmite…

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Romanii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru carnea de miel de Paște. Care e motivul

07:10, 26.02.2024 - Paștele, care pica anul acesta pe data de 5 mai, afecteaza bugetele oamenilor care vor sa se bucure de preparatele tradiționale. Asta din cauza ca mieii vor fi mai mari și mai grei decat in trecut, lucru ce va face și prețul sa sara in aer. Cu o greutate de peste 35 de kilograme și un preț estimativ…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajuta sa ne ...

13:36, 13.02.2024 - Sanatatea ochilor este esențiala pentru o viața buna, insa de cele mai multe ori oamenii ignora atat factorii de risc, cat și lucrurile care ii ajuta sa previna problemele oftalmologice. Medicul oftalmolog Anca Trifina a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii „Matinal" de la Intermedia ...

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…

Cuvinte cheie:

carnea legumele charles gerba

Ce parere ai despre aceasta stire?