Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a fost dat afară fostul președinte chinez Hu Jintao de la Congresul Partidului Comunist

Publicat:

Fostul președinte chinez s-a certat in legatura cu anumite documentele oficiale, cu cateva momente inainte de a fi escortat afara de pe scena la o reuniune importanta a Partidului Comunist din Beijing.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antony Blinken, discuții de mai multe ore in spatele ușilor inchise cu ministrul chinez de externe, Wang Yi

08:40, 26.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, s-a intalnit vineri cu ministrul de externe chinez ,Wang Yi, la Beijing, pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei in Ucraina.

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

Cum au trișat mai mulți atleți la maratonul de la Beijing. VIDEO cu modul in care trei africani i-au dat voie unui chinez sa ii depașeasca

12:11, 16.04.2024 - Cei trei atleți au fost surprinși in mod clar facandu-i semn sportivului chinez pentru a-și depași aproape de linia de sosire.In acel moment, cei trei sportivi au fost vazuți in timp ce incetinesc, iar atletul chinez ii depașește cu o secunda, caștigand maratonul.Sportivul chinez, medaliat cu aur la…

Organizatorii Semimaratonului Beijing investigheaza daca un atlet chinez a fost lasat sa caștige

23:45, 15.04.2024 - Organizatorii Semimaratonului de la Beijing investigheaza daca un atlet chinez a fost lasat sa caștige. He Jie a caștigat cursa desfașurata duminica. Jie a depașit trei sportivi africani chiar la final.

Fostul președinte al producatorului auto JAC este investigat pentru corupție in China

11:55, 02.04.2024 - An Jin, fostul președinte al producatorului auto Jianghuai Automobile Group (JAC), este investigat de parchetul anticorupție de la Beijing, anunța Reuters, citand un comunicat remis de procurorii chinezi.

Noi probleme pentru prințul Harry. Trump da de ințeles ca l-ar da afara din SUA daca ajunge președinte

11:10, 20.03.2024 - Trump lasa sa se ințeleaga ca l-ar da afara din SUA pe prințul Harry daca acesta ar minți la cererea de viza. Prințul Harry este in prezent implicat intr-o batalie juridica in legatura cu viza sa pentru SUA, dupa ce a recunoscut in memoriile sale ca a consumat anterior droguri, potrivit The Independent.…

Deschiderea sesiunii din 2024 a forului legislativ chinez

16:05, 05.03.2024 - A doua sesiune a celei de-a 14-a legislaturi a Adunarii Naționale a Reprezentanților Poporului din China (ANRPC) a inceput la data de 5 martie in Marea Sala a Poporului din Beijing. Secretarul general al CC al PCC, președintele Chinei, președintele Comisiei Militare Centrale, Xi Jinping, și alți lideri…


Ce parere ai despre aceasta stire?