Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a bubuit prețul mașinilor second hand în România: valul care afectează întreaga Europă

Publicat:

Prețul mașinilor second hand a crescut foarte mult in Romania, dar și in Europa. Cauzele sunt multiple, dar cel mai puternic a lovit industria auto criza microcipurilor care a izbucnit in timpul pandemiei de Covid-19. Dupa aproape 2 ani de la ”normalizarea situației” marii producatori de mașini au intarzieri mari cu livrarea vehiculelor, ceea ce a determinat clienții care iși permiteau achiziția unei mașini noi sa se indrepte catre piața second hand. Dat fiind acest trend și cererea foarte mare, prețul a crescut considerabil. La toate acestea se adauga inflația galopanta din toata Europa.

Prețul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afecteaza pe romani: Guvernul Ciolacu pastreaza plafonarea prețurilor pana in primavara lui 2025

12:00, 01.06.2024 - Creșterea prețurilor la energie a fost una dintre principalele cauze ale inflației in multe țari. Romania a fost primul stat european care a luat decizia de a plafona prețurile la energie și gaze.

George Simion, dupa gafa facuta de Ciolacu la Timișoara: Toti ar trebui sa fim mandri de originile noastre. Nu e nicio rusine sa recunosti ceea ce esti cu adevarat!”

12:36, 29.04.2024 - „Noi, romanii, suntem cunoscuti pentru ca luptam pentru libertate. De aceea in 1989 am avut Revolutia noastra, iar, cu doi ani in urma, eram ultima tara din Europa care lupta impotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de munca. N-a fost o lupta usoara. Romania ramane inca una dintre cele…

Romania, traversata, timp de 2 zile, de o masa de aer incarcata cu praf saharian. ANM: Va putea fi observat in zonele si intervalele cu ploaie

09:15, 23.04.2024 - Astfel, potrivit sursei citate, in perioada 23 aprilie ora 09 – 24 aprilie ora 13, circulația aerului, predominant sud-vestica, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcata cu particule de praf de origine sahariana, catre sud-estul Europei. Valul de praf saharian matura Romania…

Problemele ascunse ale mașinilor second-hand importate din țarile straine

13:30, 31.03.2024 - De cele mai multe ori, pentru a se satisface cererea locala mare pentru mașini rulate, acestea sunt de cele mai multe ori importate. Țarile ca Germania, Franța, Belgia și Italia sunt cunoscute prin exportul lor de mașini la mana a doua. Totuși, multe dintre acestea au și defecte. Studiile recente ale…

Vanzarile de arme au depasit 597 miliarde USD. Romania, in topul cumparatorilor de tehnica militara – EXCLUSIV

18:30, 18.03.2024 - Veniturile din vanzarile de arme și servicii militare inregistrate de catre cele mai mari 100 de companii de pe mapamond au totalizat, in 2022, suma de 597,220 miliarde USD, potrivit unei analize a Institutului Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI). Romania nu apare in topul marilor…

Salvarea UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, de pe vremea Imperiului Habsburgic

23:15, 11.03.2024 - UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, inființata in vremea Imperiului Habsburgic, și-a gasit cumparator, dupa 13 ani de insolvența. Este vorba de catre Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice SRL, societate ce are ca asociat unic compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare…

Alerta in magazinele din Spania. Bidoanele cu ulei de masline, legate cu LANȚURI, ca sa nu fie furate. Paznicii nu mai fac fața bandelor de hoți

22:25, 09.03.2024 - Uleiul de masline este cel mai furat produs in multe dintre supermarketurile spaniole, bandele vizand "aurul lichid" in contextul in care preturile au crescut brusc dupa seceta de anul trecut din sudul tarii, care a afectat recolta de masline, relateaza SkyNews.  Hoții s-au organizat in bande care fura…

UE cere o și mai mare reducere a consumurilor de energie

15:10, 05.03.2024 - Ministrii Energiei din UE au convenit luni prelungirea, pana in martie 2025, a masurilor de reducere in mod voluntar a consumului de gaze, potrivit unui comunicat trimis presei. Tarile blocului comunitar au stabilit in 2022 un obiectiv voluntar care prevede reducerea consumului lor de gaze cu cel putin…


Ce parere ai despre aceasta stire?