Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dar ei de ce ar vorbi UTA de rău? Rednic: „Mă deranjează cei care spun că am avut echipă mai bună”

Publicat:

Nu am participat la conferința de presa a lui Rednic de ieri. E cunoscut faptul ca nu am fost acreditat, oficial fara vreun motiv, dar... The post Dar ei de ce ar vorbi UTA de rau? Rednic: „Ma deranjeaza cei care spun ca am avut echipa mai buna” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rednic: „Cred ca au fost surprinși de agresivitatea celor de la Dinamo”

00:40, 13.05.2024 - UTA a pierdut cu 2-0 meciul cu Dinamo dupa un joc in care practic nu a contat. Scorul a fost stabilit inca din minutul 18.... The post Rednic: „Cred ca au fost surprinși de agresivitatea celor de la Dinamo” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat”

12:15, 06.05.2024 - Este sold out la ultimul bal, ultimul meci de pe arena „Francisc Neuman” in sezonul 2023-2024, un sezon incheiat cu rezultate peste așteptarile tuturor de... The post Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh

16:20, 30.03.2024 - Peste mai puțin de doua ore, pe „Cluj Arena” se vor intalni Universitatea și UTA. Rednic, antrenorul echipei aradene, nu se va putea baza pe... The post UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri”

08:36, 29.03.2024 - Rednic a comentat decizia drastica luata de Comisia de Disciplina a FRF de a lasa fara spectatori la urmatoarele patru meciuri pe teren propriu, atat... The post Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Gheorghe Falca e un soț pațit: nu comenteaza la biznisu’ soției de la Pro Arhitectura

08:51, 19.03.2024 - Mai exact, intrebat fiind ce parere are despre lupta firmei conduse de soție pentru caștigarea licitației pentru proiectul tehnic al Complexului Matern-Pediatrie, a spus așa:... The post Incetinitorul de particule – Gheorghe Falca e un soț pațit: nu comenteaza la biznisu’ soției de la Pro Arhitectura…

Optsprezece migranți, depistați in tentativa de trecere ilegala a frontierei

12:30, 17.03.2024 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Nadlac au depistat optsprezece cetateni din diverse state care au incercat sa treaca ilegal frontiera... The post Optsprezece migranți, depistați in tentativa de trecere ilegala a frontierei appeared first on Special Arad ·…

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul…

16:45, 17.02.2024 - Visam, apoi ne trezim la realitate, adormim și iar visam, și iata ca UTA este din nou la poarta play-off-ului din Superliga dupa 26 de... The post Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?