Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Danielle Lloyd a adus pe lume cel de-al cincilea copil! Celebrul model a născut o fetiță

Publicat:

Dupa ce a dat naștere a patru baieți, in sfarșit, visul celubrui model, , a devenit realitate și a adus pe lume o fetița la varsta de 37 de ani. Ei bine, chiar inainte de a aflat sexul bebelușului, mai precis in luna mai, vedeta a declarat ca daca nu va fi fata, cu siguranța, ea și actualul ei soț vor mai incerca și va ramane insarcinata pana cand va avea și o fiica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este fetița de 11 ani care a incantat juriul de la Romanii au talent: „In sfarșit un copil care a cantat ca un copil!”

09:30, 03.05.2024 - La doar 11 ani, Alexia Radauți este din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe din Romania, desemnat in 2022 „cea mai buna destinație Art Nouveau” din Europa. ​Micuța a debutat la 6 ani intr-un cor, inscrisa de parinții ei, care și-au dorit ca aceasta sa aiba o activitate. Alexia s-a apucat apoi…

Citroen: 90 de ani de la debutul lui Traction Avant, primul model cu tracțiune fața al marcii

13:05, 29.04.2024 - In 1934, Citroen a lansat primul sau model cu tracțiune pe roțile din fața, Traction Avant. Celebrul model, al carui nume inițial era Citroen 7 la momentul lansarii, a fost printre primele mașini cu tracțiune fața care s-au vandut in numere mari. Datorita acestei inovații, Citroen Traction Avant a fost…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

7 martie, ziua in care s-a nascut celebrul criminalist Traian Tandin, care a participat la prinderea lui Ramaru

00:06, 07.03.2024 - In 1876, Alexander Graham Bell primește brevetul pentru o invenție pe care el o numește telefon, iar in 1939, in Romania incepe guvernarea Armand Calinescu (7 martie-21 septembrie 1939). In 1945, s-a nascut Traian Tandin, scriitor roman de romane polițiste, iar in 2004 a murit medicul Nicolae Cajal.

De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian in ziua in care l-a nascut pe fiul lor, Sasha Ioan: „Nu aveam ce sa fac”. Cei doi iși mai doresc un copil

11:10, 06.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian au devenit parinți in urma cu cateva luni, dupa ce artista l-a adus pe lume pe fiul lor, Sasha Ioan. Despre aceasta experiența, artista spune ca mai tare s-a temut pentru iubitul ei decat pentru ca urma sa aduca pe lume un copil.

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.


Ce parere ai despre aceasta stire?