Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu, sărut pătimaș cu… o domnișoară focoasă! Imagini interzise cu cele două brunete / VIDEO

Publicat:

a lasat barbații, iar acum s-a afișat pe internet in compania unei domnișoare. Brunetele au avut parte de un sarut patimaș in vazul tuturor, iar imaginile interzise cu cele doua au ajuns virale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Dobrescu, primele imagini cu o domnișoara misterioasa. Cum arata tanara care i-ar fi sucit mințile / FOTO

21:31, 23.04.2024 - Alex Dobrescu a publicat mai multe imagini cu o domnișoara misterioara pe rețelele de socializare. In urma cu puțin timp, acesta a marturisit ca este pregatit sa se casatoreasca cu o tanara de 25 de ani, dar nu se cunoaște identitatea sa.

Imagini interzise cu o Printesa importanta din Europa. Nu stia in tinerete ca avea sa ajunga in Familia Regala. Foto

17:05, 18.04.2024 - Imagini compromițatoare cu una dintre cele mai cunoscute Prințese din Europa. Era celebra inca dinainte de a intra in Familia Regala, dar nu se aștepta ca va ajunge la brațul unui prinț. Cu ce se ocupa in trecut și ce fotografii circula cu ea pe Internet. Imagini de senzație cu o Prințesa celebra Chipeșul…

Ronald Gavril și Anamaria Prodan, sarut patimaș sub ochii fanilor. Ipostaza tandra in care puțini au avut ocazia sa-i vada

17:40, 12.04.2024 - Ronald Gavril și Anamaria Prodan și-au luat prin surprindere fanii cu un sarut patimaș. Impresara a publicat in mediul online o imagine care a captata atenția tuturor. Aceasta s-a lasat pozata intr-o ipostaza tandra alaturi de iubitul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?