Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, se căsătorește! Când va avea loc fericitul eveniment / FOTO

Publicat:

Fericire mare in familia lui ! , fiul pe care manelistul il are din casnicia cu Fanica, se casatorește. Anunțul a fost facut chiar de femeia alaturi de care tanarul in varsta de 19 ani traiește o frumoasa poveste de dragoste. Cand va avea loc marele eveniment.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Chef Enzo se casatorește in doar cateva zile. Ce declarații a facut inainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 

10:41, 15.05.2024 - Mare nunta in familia Castellano! Chef Enzo se casatorește cu aleasa inimii sale in doar cateva zile. Mirele a spus cum merg pregatirile pentru marele eveniment in cadrul unui interivu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Dorin Recean pleaca din Moldova, pe 9 mai: La ce eveniment va participa premierul

17:35, 08.05.2024 - Dorin Recean pleaca din țara, pe 9 mai. Premierul va participa maine la cea de-a 10-a ediție a conferinței de investiții din Europa Centrala și de Est, care va avea loc in Romania. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda.

Primaria Silistea, judetul Constanta, organizeaza un eveniment muzical cu ocazia Pastelui. Ce firma a fost contractata (DOCUMENTE)

16:56, 06.04.2024 - Suma platita de primaria Silistea este de 10.000 de leiPrimaria comunei Silistea, judetul Constanta, a achizitionat servicii pentru un eveniment muzical cu ocazia sarbatorilor pascale.Firma contractata este Viostefnik, din Mangalia, judetul Constanta.Suma platita de Primaria Silistea este de 10.000…

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, și-a sarbatorit ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o soția lui, Mihaela: „Totul meu” / FOTO

08:55, 25.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, sunt impreuna de mai bine de patru ani. Cei doi au avut, de curand, motiv de sarbatoare, caci Dani Stoian și-a sarbatorit ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o partenera lui, care ii va darui cel de-al doilea copil.

Știrile Antena Stars. Florin Salam, acuzat de o noua țeapa! Cum il apara impresarul sau, dupa ce s-a spus ca nu s-a prezentat la eveniment: ”Greșeala lui este...” / VIDEO

16:05, 21.03.2024 - Florin Salam a fost acuzata, din nou, ca a dat țeapa! Manelistul ar fi incasat bani fara sa se prezinte la un eveniment, iar organizatorii ar fi izbucnit. Iata cum il apara impresarul sau și ce s-a intamplat, de fapt.

Soția lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, prima imagine cu chipul bebelușului din burtica. Se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara / FOTO

15:20, 12.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia lor urmeaza sa se mareasca. Dani Stoian și partenera lui se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara și vor avea tot un baiat.

Maia Sandu, Dorin Recean și Igor Grosu pleaca din țara, pentru doua zile: La ce eveniment vor participa

13:15, 06.03.2024 - Premierul Dorin Recean, președinta Maia Sandu, speakerul Igor Grosu, dar și un grup de deputați pleaca din țara, pentru doua zile. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda, dupa ședința de astazi a Cabinetului de miniștri.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu a participat la inmormantarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat aceasta decizie

11:26, 19.02.2024 - In urma cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama pe cand era doar un copil. Fanica, prima soție a manelistului, a pierdut lupta cu o boala crunta la varsta de 27 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?