Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani și Răzvan la munte! Invitație la ski de Paște! La Sinaia, la Cota 2000, se poate schia pe cinci pârtii! Ce spun specialiștii

Publicat:

, administrator domeniul schiabil Sinaia, a vorbit la Neatza cu Razvan și Dani despre starea partiilor din . ”Sper sa se poate schia și de 1 Mai”, a declarat aceasta

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ar participa Georgiana Lobonț la emisiunea Power Couple alaturi de soț? Ce spune cantareața despre partenerul de viața:”E nebunie” / VIDEO

14:06, 14.03.2024 - Georgiana Lobonț ar fi pregatita pentru a participa la o competiție alaturi de soțul ei. Dani Oțil a intrebat-o pe artista daca este dispusa sa mearga la Power Couple, iar rezultatul a fost unul afirmativ, fiind sigura ca partenerul ei de viața va reuși sa se descurce impecabil.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Vant puternic in aproape toata țara, iar la munte va ninge / Unde se vor inregistra temperaturi de 20 de grade

10:15, 05.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben și cod portocaliu valabile in aproape toata țara. Specialiștii anunța ca vantul va avea intensificari și ca la munte va ninge.O avertizare cod galben va fi in vigoare timp de 24 de ore, incepand de luni, la ora 10.00.…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?