Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Oțil, scandal în trafic cu un conducător auto. Cum a reacționat prezentatorul TV la volan: “Bă, te-aș bate tare!”

Publicat:

Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a devenit un barbat mult mai responsabil de cand a devenit tatic. Frumoasa lui soție, a nascut acum cateva saptamani un baiețel perfect sanatos. Vedeta a marturisit cum a amenințat un șofer in trafic atunci cand era cu fiul lui, , la plimbare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Simion se gandeste sa renunte la televiziune? Prezentatorul de la „Neatza” recunoaste ca a obosit: „Vreau sa fiu lasat in pace”

13:50, 10.05.2024 - Razvan Simion se gandeste sa renunte la televiziune? Invitat in podcastul lui Teo Trandafir, prezentatorul de la „Neatza” a facut dezvaluiri neașteptate. Ce a putut sa spuna colegul lui Dani Oțil? Razvan Simion se gandeste sa renunte la televiziune? Razvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți oameni…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Video | Tzanca Uraganu și Andrew Tate, opriți de poliție in trafic: 'Țineți cont de ce v-am spus. Nu faceți prostii la volan'

14:30, 25.02.2024 - Tzanca Uraganu a facut show in fața camerelor de filmat cand a fost oprit de polițiști in trafic, in timpul unei razii care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in județul Ilfov. El a transmis șoferilor sa nu se urce bauți și drogați la volan și sa respecte, de asemenea, regulile de circulație,…


Ce parere ai despre aceasta stire?